Ulukent Mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Şerifoğulları; “Bizim hizmet ve eser anlayışımızda doğu batı, kuzey güney, alevi sünni ayrımı yok. Biz, insanı merkeze alan belediyecilik anlayışımızla hizmet ediyor ve Elazığ’ımızı büyük bir değer ve çok büyük bir sevda olarak görüyoruz.” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında yoğun programlarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilk olarak Elazığ’ın sevilen, değerli simalarından Recep Alyamaç ile buluştu. Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, daha sonra Refah Partisi önceki dönem İl Başkanlarından Ziya Orman ile bir araya geldi. 


ŞERİFOĞULLARI, “BÜYÜK BAŞKAN” SLOGANLARI İLE KARŞILANDI
AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ulukent Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasına katıldı. Salon dışında büyük bir kalabalık Başkan Şerifoğulları’nı konfeti, meşale ve “Büyük Başkan” sloganları ve sevgi seli ile karşıladı. Yoğun ilgi ve kalabalıktan dolayı salona girmekte zorlanan Başkan Şerifoğulları vatandaşlarla tek tek tokalaştı, dakikalarca alkışlandı. 


MAHALLE BAŞKANI ÜNALAN; “ŞERİFOĞULLARI’NA DESTEĞE DEVAM”
Programda konuşan ve Başkan Şahin Şerifoğulları’na desteğe devam edeceklerini ifade eden AK Parti Mahalle Başkanı İrfan Ünalan; “Başkanımızın ilk 5 yıllık görev süresi boyunca mahallemiz, çok güzel hizmetler aldı. Ulukent Mahallesi olarak bizler desteğe her zaman hazırız. Sayın Cumhurbaşkanımız, Şahin Şerifoğulları’na devam dedi. Ulukent Mahallesi olarak bizler de Başkanımıza desteğe devam edeceğiz.” dedi.


MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÇALIŞKAN; “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, YÜKSEK BİR OYLA YENİDEN SEÇİLECEK”
Başkan Şahin Şerifoğulları’nın yeni dönemde yeniden Belediye Başkanı seçileceğinden emin olduğunu ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan; “Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na, mahallemize gerçekleştirdiği yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri, yeni dönemde vatandaşlarımızın desteği ve yüksek bir oy oranıyla tekrar Belediye Başkanlığına seçilecek inşallah.” diye konuştu. 


KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜVER; “ULUKENT MAHALLESİ, BAŞKANININ ARKASINDA”
AK Parti Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları’nın her mahalleye olduğu gibi Ulukent Mahallesi’ne de önemli yatırımları olduğunu vurgulayan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver; “Bugün Ulukent Mahallesi gösteriyor ki Başkanının arkasında. Elazığ, Şahin Şerifoğullar’nı büyük bir oy farkıyla yeniden Belediye Başkanı seçecek. Belediye Başkanımızın Ulukent Mahallesi’ne kazandırdığı rekreasyon alanında çocuklara yönelik bir etkinlik düzenlemiştik. Bu etkinlikte Ulukent Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımız Başkanımıza kucak dolusu sevgilerini iletmişlerdi. Vatandaşlar, çocuklarının ve kendilerinin nefes alabileceği bir alan oluşturduğu için Başkanımıza teşekkürlerini iletmişlerdi. Başkanımız Ulukent Mahallemize çok önem veriyor.” şeklinde konuştu.


GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KÜRÜM; “BAŞKANIMIZ, ULUKENT MAHALLEMİZ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI”
AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm; “Hem Belediye Başkanımız hem Cumhurbaşkanımız ve hem de AK Parti Hükümetlerimiz Ulukent Mahallemiz için elinden geleni yaptı. Ben sizlerden bir söz almak istiyorum. Kıymetli Ulukentliler; 31 Mart akşamı Şahin Şerifoğulları’nı yeniden Belediye Başkanı seçmeye var mıyız? Hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.


SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKAN YARDIMCISI ÖZ; “ÖRNEK ALINACAK KİŞİ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Siyasi hayatında Başkan Şerifoğulları’nı örnek aldığını dile getiren AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz; “Genel seçimlerde milletvekili adayı olduğum dönemde kapı kapı, sokak sokak gezdik. Dokunduğumuz birçok insan, Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın mütevaziliğini, çalışkanlığını örnek almamızı istedi. Biz de inşallah Başkanımızla sırt sırta vererek şehre güzel hizmetler yapmaya niyet ettik. Huzurlarınızda örnek alınacak kişi Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum. Herkes görünene yatırım yapar. Kıymetli Belediye Başkanımız görünmeyene yatırım yaptı, altyapıya yatırım yaparak risk aldı.” diye konuştu.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “AK PARTİ, YEREL YÖNETİMLERDE DEVRİM YAPTI”
AK Parti’nin yerel yönetimlerde devrim yaptığını dile getiren Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Bugün yine salonlara sığmadık. Bugün yine mahalle buluşmamızı mitinge dönüştürdünüz. Hüseyniklilere de bu yakışır, Allah sizlerden razı olsun. AK Parti ülke yönetiminde olduğu gibi yerel yönetimlerde de devrim yapan bir partidir. Yerel yönetimlerdeki dev dönüşüm Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde başlamıştır. 2004 yılından itibaren de Türkiye’nin büyük bir bölümü AK Belediyecilikle tanışmıştır. Sorunları çözme, proje üretme ve şehirlere gelecek vizyonu oluşturma noktasında hiç kimse AK Parti ile aynı kulvarda yarışamaz. Bizim nazarımızda belediyecilik anlayışı millete hizmetin ilk kapısı, şehre duyulan aşkın ve sevdanın adıdır. Bizler de sevdalısı olduğumuz şehrimize hizmet etmek için 2019 yılında sizlerle omuz omuza yola revan olduk.” dedi.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “HİZMET VE ESER ANLAYIŞIMIZDA AYRIM YOK”
Görev süresi boyunca Ulukent Mahallesi’ne önemli yatırımların kazandırıldığını anımsatan Başkan Şerifoğulları; “Ulukent Caddesi'ni, yenileyerek burayı sokaktan bulvara dönüştürdük. Türkülere konu olan Şeher Yolu'muzu yeniden canlandırdık. Harput’u Hüseynik’e bağladık ve ortasında da çok güzel bir seyir terası yaptık. Ulukent Mahallemizin altyapı sorununu tamamen çözdük. Kanal boyu ve rekreasyon projemiz bölgeye değer kattı. Bunlar gibi birçok hizmeti ve eseri Ulukentlilerle buluşturduk. Ulukent, her şeyin en güzeline layık. İnanıyorum ki 31 Mart’tan sonra da AK Belediyeciliğin hizmetleri Ulukent’te devam edecek. Bugüne kadar bize güvenen hemşehrilerimizi mahcup etmedik. Her bir vatandaşımıza samimiyetle davrandık, adaletle hizmet ettik. Bizler bu makamda olduğumuz sürece yeni dönemde de bu şekilde hareket edeceğiz ve girdiğimiz gönüllerde kalıcı olacağız. Bizim hizmet ve eser anlayışımızda doğu batı, kuzey güney, alevi sünni ayrımı yok. Biz, insanı merkeze alan belediyecilik anlayışımızla hizmet ediyor ve Elazığ’ımızı büyük bir değer ve çok büyük bir sevda olarak görüyoruz. Bu sevdamızı, Türkiye’de yaşanabilir şehirler arasında ön sıralara taşımak için daha çok çalışacağız.” ifadesinde bulundu.