AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi tarafından Kızılcahamam'da düzenlenen ve 3 gün süren İl Başkanları Çalışma Kampı’na katıldı.

Başkan Yıldırım İl Başkanları Çalışma Kampı’nın verimli ve dolu dolu geçtiğini belirterek, kampta yerel seçimlerle ilgili önemli konuların istişare edildiğini vurguladı.

Başkan Yıldırım Kızılcahamam Kampı ile açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından gerçekleştirdiğimiz 4. Olağanüstü Büyük Kongre sonrası 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim çalışmalarına yoğunlaştık. Bu kapsamda Genel Merkezimiz tarafından il ve ilçe başkanlarımızın katılımıyla Kızılcahamam'da bir çalışma kampı düzenlendi. İl başkanları ve Teşkilat Başkanlığı il koordinatörlerinin katılımlarıyla Kızılcahamam'da gerçekleştirdiğimiz toplantımız gayet güzel ve verimli geçti. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan seçim hazırlıklarımız kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışma kampımızın gündemi elbette yerel seçimlerdi. Kampta, Genel Başkan Vekilimiz, Bursa Milletvekilimiz Sn. Efkan Ala,  Genel Başkan Vekilimiz Sn. Mustafa Elitaş, Seçim İşleri Başkanımız Sn. Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz ve Parti Sözcümüz Sn. Ömer Çelik birer sunum gerçekleştirdi. Kampta ayrıca Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Erkan Kandemir ile de bir araya geldik. Kıymetli Teşkilat Başkanımızın teşrifleriyle Doğu Anadolu Bölgesi İl Başkanları istişare ve değerlendirme toplantımızı da gerçekleştirdik. Dolu dolu geçen kamp sürecinde, Çalıştaylarımız, Bölge Bazlı Toplantılarımız ve Genel Başkan Yardımcılarımızın sunumları eşliğinde, geleceğe yönelik genel ve yerel çalışmalarımızı değerlendirdik. İnşallah oradan aldığımız bilgiler doğrultusunda yerel seçimlerle ilgili bizler de Elazığ'ımızda gerekli çalışmaları yapacağız ve 31 Mart'ta tüm seçim bölgelerinde zafer elde edeceğiz. Ben bu duygularla kampımızın ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum."