Akçakiraz Belediyesi Tarafından ek sözleşme protokolü imzalandı. Protokol İmza törenine Hak İş Konfederasyon Başkanı Mahmut Arslan beraberinde Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Başkanı Mustafa Bahçeci, önceki dönem Başkanı Kazım Cavlı ve yönetimi de katıldı.

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, çalışanlarla ortak bir kararda buluşmaya gayret gösterdiklerini dile getirerek: “Yol arkadaşlarımızı, seçkin ve saygın personellerimizi aldık konuştuk ve kendi içimizde bir değerlendirme yaptık. Onlara bir ek protokol yaparak bir iyileştirme yaptık hamd olsun onlarda bizlerde razı olduk. İnşallah tatlı bir süreç olur. 1 Ocak’tan sonraki sözleşmeyi de şimdiden kararlaştırdık.” dedi.

Hak İş Konfederasyon Başkanı Mahmut Arslan, toplu iş sözleşmesinin ek protokol kararı için Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’ya teşekkür ederek: “iyi bir ücret zammı bu ek protokol sonuçta zorunlu değil belediye başkanımız kendisi çalışanların mağduriyetini dikkate alarak sözleşmede iyileştirme yapıyor. Sana bizden kocaman bir teşekkür Allah senden razı olsun. Ben tekrar teşekkür ediyorum hayırlı mübarek olsun. Toplu sözleşmemizin de şimdiden temellerini atmış olduk.” ifadelerini kullandı.