İstanbul’da Yaşayan Elazığlılar Sancaktepe Belediyesi’nin Düzenlediği ELFED tarafından desteklenen Gecede bir araya geldi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün ev sahipliğini üstelendiği “Elazığlı Hemşehrilerimizle Buluşuyoruz” etkinliğine 1.200’den fazla Elazığlı katıldı.

Etkinlik Yöresel lezzetler eşliğinde yemek ile başladı.

ERDOĞAN: “HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARADA OLMAK BENİ MUTLU ETTİ”

Gecede konuşan Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Erdoğan, düzenlenen gecede Elazığlılarla bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade etti.

Erdoğan, “Hemşehrilerimizle böyle güzel bir günde bir arada olmak beni ayrıca mutlu etti. Sizler ile Elazığ’ımızın coşkusunu, eğlencesini Sancaktepe’mize taşımış olduk, hepiniz hoşgeldiniz” dedi.

ELGİN: “BİRLİKTE VARIZ SLOGANIMIZA YAKIŞIR BİR PROGRAM”

ELFED Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin, birlikte varız sloganı ile başlattıkları çalışmalara yakışır bir program olduğunu aktardı.

Elgin, “Hakikaten bu tür geceler, organizasyonlar çok önemli hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz bizde birbirimizi özlemişiz öyle anlaşılıyor. Bizim sloganımız da ‘birlikte varız’ bugün bunun çok güzel bir örneğini görüyoruz. İyi ki sizler varsınız, birlikte varız” dedi.

DÖĞÜCÜ: “HER DAİM KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE SİZLERE AÇIK”

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Elazığlılara her zaman kapılarının açık olduğunu dile getirdi.

Döğücü, “Kıymetli Elazizli kardeşlerim, yiğitler, yiğit hanımefendiler biliyoruz ki memleketini seven milletine aşık, ezanına, bayrağına aşık olan bir memleketin evlatlarısınız. Hepinizi bu akşam burada görüyor olmaktan dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum, hoşgeldiniz diyorum her daim kapımız da gönlümüz de sizlere açık” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: “BANA DÜŞEN BİR İŞ OLURSA BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığlıların her konuda kendisi ile iletişime geçebileceklerini elinden geleni yapmaya hazır olduğunu kaydetti.

Yıldırım, “Bütün samimiyetimle söylüyorum Elazığ’da telefonu 7/24 açık siyasetten bir temsilciniz ama ondan da diğer bir temsilciniz de Elazığ’da bir kardeşiniz var. İster bir telefonunuzla ister Elazığ’da bir tanıdığınız, bir akrabanız benim yapabileceğim bana düşen bir iş olursa başım gözüm üstüne” dedi.