Elazığ Havaalanı yolu üzerinde yaklaşık 800 metre kapalı alanda üretim yapacak olan fabrikada inşaat sektöründe, yapılan çatı ve temel gibi suyla temas eden yerlerinde yalıtımı sağlamak amacıyla kullanılan ve yağmur suyunun döşeme betonuna geçmesini engellemeye yarayan Membran’ın üretimi gerçekleştirilecek.
Uzun yıllardır İstanbul’da ticaret hayatlarını sürdüren Hasan Yüksek ve Hüseyin Yüksek kardeşler, geçen ay HSN Motors ve MBY Rent A Car plazasını Elazığ’a kazandırmışlardı. 
Şimdi de yeni bir yatırım daha yaparak, Membran Fabrikasını Elazığ’a kazandırdılar.
Fabrikayı ilimize kazandıran HSN Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yüksek, doğup büyüdükleri Elazığ’a yatırım yapmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, Elazığ ekonomisine girdi sağlamak ve istihdamı artırmak için bu yatırımları Elazığ’da yaptıklarını söyledi.
Fabrikada üretilen Membranların yapılan bağlantılarla ilk Almanya ve İran’a ihracatının gerçekleşeceğini ve ileriki dönemlerde de Türkiye piyasasına gireceklerini belirten Yüksek, “Elazığ benim doğum büyüdüğüm yer. İstanbul’da ticaret hayatımızı sürdürürken otomobil sektöründe HSN Motors ve MBY Rent A Car plazasını memleketimize kazandırdık. Lüks sıfır ve ikinci el otomobillerin bulunduğu plazamızı geçtiğimiz aylarda hizmete açtık. Bunun yanında hizmet sektöründe faaliyet gösteren ve Fransız markası olan SUGAR-GO Cafe ve Restoran’ın franchising’ni alarak biri Elazığ biri de Antalya Kepez olmak üzere iki şehirde hizmete sunduk. Şuan şirketimiz bünyesinde 100 kişiye istihdam sağlamaktayız. Bu sayı Membran fabrikası ile daha da artacak. Fabrikamız önümüzdeki aylarda üretime başlayacak. Bu süreçte ilimize yatırımlarımızı devam ettireceğiz. Birkaç fabrika yatırımımız içinde fizibilite çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah onları da faaliyete geçirdiğimiz zaman Elazığ ekonomisine daha çok girdi sağlayacak ve birçok insanımıza istihdam sahası oluşturacağız” dedi.