Seçildiği günden beri ilçede birçok sorunun çözülmesi ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi amacıyla gece gündüz mesai harcayan Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik’in girişimleriyle ilçe mega bir projeye kavuşmuş olacak. 
Hozat ilçesinde sadece ilçeye değil hem Tunceli hem de çevre illerin faydalanabileceği Kültür Merkezi Projesi’nde artık sona gelindi. Yaklaşık 1 ay sonra açılışının yapılması beklenen Hozat Kültür Merkezi bünyesinde birçok kültürel ve sosyal etkinliğin yapılmasına imkan sağlayacak alan barındıracak.


BAŞKAN GEYİK: “PROJEMİZİN TAMAMLANMASI İÇİN ARTIK GÜN SAYIYORUZ”
Hayata geçirilecek projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Seyfi Geyik: “Uzun bir emek ve çaba sonucunda artık Hozat Kültür Merkezi Projemizde sona geldik. Yaklaşık 1 ay sonunda merkezimizi hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Bu projeye çok önem veriyoruz çünkü sadece ilçemize değil hem Tunceli’nin hem de çevre illerimizin istifade edebileceği bir merkez olacak. Kültür merkezimiz bünyesinde; sinema salonlarından sosyal alanlara, düğün salonlarından toplantı ve konferans salonlarına kadar birçok ihtiyaca cevap verebilecek alanlar yer alacak. Projemizin tamamlanmasını heyecanla bekliyoruz” şeklinde konuştu.