Hele ki bu yatırım sağlık alanındaysa daha bir mutlu oluyoruz. Geçmişte bir sağlık merkezi olarak anılan Elazığ’ı bu yeni yatırımlarla birlikte düşününce aynı zamanda umutlanıyoruz da.

Bu konuda bugün katıldığımız bir lansmanda önemli bir yatırımın Elazığ’da kazandırıldığını duyduk ve hem umutlandık hem de mutlu olduk. 

Geçmişte bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olarak dizayn edilen ve gerçekten de birçok özelliğiyle bölgenin göz bebeği olarak hizmet veren merkezin bugün farklı isimler tarafından devralındığını öğrendik.  

Bu merkez fiyat, imkanlar, nitelik ve nicelik açısından günümüze kadar gerçekten de önemli hizmetlere imza atmıştı. Ancak pandemi sonrası özellikle rekabet koşullarına uyum sağlayamaması nedeniyle adeta bir duraklama dönemine girmişti. Bu durum tüm Elazığlıları olduğu gibi bizleri de tedirgin etmekteydi. 

Günümüzde sağlıkta artan talebi karşılayabilmek için ilimizde birçok hastane bulunmasına birincil olarak kamu hastanelerinde oluşan yük bizlere alacağımız randevuların çok ileri tarihlere ertelenmesi olarak geri dönmekteydi. Aynı zamanda özel hastanelerin mali yükü çok ağır olduğundan toplumun her kesmine hitap edememesi de bu yükün daha da artmasına neden olmaktaydı.

İşte bu devralma durumu tam da bu nokta iki özelliğiyle dikkatlari üzerine çekti.

Bunlardan ilki Elazığ Medical Park Hastanesini devralan özel Sonomed Hastanesi adına açıklamalarda bulunan Dr. Serdar Mutlu ve Dr. Nail Burak Özta0’ın bu hastanenin Elazığ’da en uygun hizmeti sağlayacağını taahüt etmesiydi.

Diğer bir nokta ise özellikle Dr. Nail Burak Öztan’ın bir sağlıkçı olmasının yanı sıra genç, dinamik ve heyecanlı bir işletmeci olması. Öztan’ın bu özellikleri hastanenin Elazığ’da başarılı olacağının ve sağlık hizmeti almak isteyen toplumdaki her kesimin ulaşabileceği bir merkez olması bakımından bizleri hem mutlu etti hem de umutlandırdı.

Gündem 23 olarak tek temennimiz her zaman ve her koşulda Elazığ’a gelen tüm yatırımcıların başarıya ulaşması ve hem şehrimize hem ülkemize daha fazla katma değer sağlamasıdır. 

Merkezi Elazığ’a taşınan SONOMED isminin, Elazığ ile birlikte çok daha önemli işlere imza atacağını şimdiden öngörüyoruz.

Ve bu vesileyle ŞEHRİMİZE HOŞ GELDİN SONOMED, nice hayırlı hizmetlere diyoruz.