Sürsürü, Üniversite ve Cumhuriyet Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Demirbağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileterek, 28 Mayıs seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’dan en yüksek oy alması yönünde temennilerde bulundu.
Daha sonra Elazığ Şoförler Odası’nı ziyaret eden Demirbağ, Başkan Toraman’la bir araya geldi.
 

BAŞKAN TORAMAN; “ZÜLFÜ DEMİRBAĞ İLE SÜREKLİ ODAMIZIN SIKINTILARINI KENDİSİYLE PAYLAŞIYORUZ”
Başkan Şevket Toraman; “Sayın vekilimizin her taraf için ziyaretleri devam ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Sürekli odamızın sıkıntılarını kendisiyle paylaşıyoruz. Şahsım ve esnafım adına kendisine sonsuz teşekkürlerde bulunuyorum.” dedi.
 

DEMİRBAĞ; “BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ”
28 Mayıs’ta Millet İttifakı’nın emekli olacağını ifade eden Demirbağ; “Demirbağ; “28 Mayıs seçimlerine kadar ziyaretlerimiz devam ediyor. Kadim dostumuz, kardeşimizi de ziyaret ettik. Bu seçim çok önemli. PKK, HDP ile birlikte 7’li Masa, 2 de belediye başkanı 9, şimdi de Sinan Oğan’a teklif ediyor. Kabul ederse 10 olacak, 15 olacak. Kılıçdaroğlu önüne gelene Cumhurbaşkanı yardımcılığı veriyor. Bakanlık dağıtıyor. 28 Mayıs’ta dağıtacak bir şeyi kalmayacak ve şanzıman dağıtacak. EYT’den siyasetten ortaklarıyla birlikte emekli olacaklar. Sayın Cumhurbaşkanımıza Elazığ’dan destek, Allah’ın izniyle %70, %75’i bulacaktır.” ifadesinde bulundu. 
 

MUHTAR GÜLBASAN; “DEMİRBAĞ, BU PARTİYE GERÇEKTEN GÖNÜL VEREN BİRİSİ”
Demirbağ daha sonra Hicret Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı Murat Gülbasan ile bir araya geldi.
Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan; “Sayın vekilimiz vekil olmasa da bizim vekilimizdir. Bütün muhtarlar böyle düşünüyor. Kendisiyle çalıştığımız dönemde aklımıza ilk gelen kendisi oluyor. Kendisinden Allah razı olsun. Kendisi bu partiye gerçekten gönül veren birisi. Kendisi Cumhurbaşkanımız için seçimlere kadar geziler yapacak. Gerçek bir dava ve devlet adamıdır. Bundan yıllar sonra sayın vekilimizin ismini şehirde güzel bir şekilde yazacaklardır.” dedi.
22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da; “Milletvekilliği dönemimde de şu anda da hep halkla, muhtarlarımızla iç içe olduk. Muhtarlarımız için de elimizden geleni yaptık. Seçim sürecinde de sürekli Elazığ’dayız. Allah’ın izniyle Elazığ’da %67’lik oy oranını %75’e çıkartacağız. Bizler de elimizden geleni yapıp çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizi, terör örgütlerinin destek verdiği bir zihniyete teslim etmemek için üzerimize düşeni yapacağız.” diye konuştu.