Kıymetli yatırımlarla dolu dolu tamamlayacağı 5 yıllık görev süresinin ardından yeni bir hizmet ve eser belediyeciliği için kolları sıvamaya hazırlanan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında temaslarına devam etti. Başkan Şerifoğulları’na, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. 

KAMU KURUMLARINA ZİYARET
Başkan Şerifoğulları, İcra Müdürlüğü, Kadastro Mahkemesi ve İş Mahkemesi'ndeki görevli personelleri ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ardından, Elazığ Denetimli Serbestlik Müdürü İrem Pirinççi ve kurum çalışanları ile buluşan Şerifoğulları, daha sonra Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, öğretim üyeleri ve Rektörlük çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları ziyaretlerinde, 5 yıllık görev süresinde Elazığ için hayata geçirdiği yatırımları ve yeni dönemde şehir için gerçekleştireceği önemli projeleri anlatarak destek istedi. 

ESNAF VE VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA DESTEK
Başkan Şahin Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor. Kazım Karabekir Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları; “Bizleri, samimi muhabbetleri ile karşılayan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Şahin Şerifoğulları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar da, Başkan Şerifoğulları’na başarılar dileyerek, destek olmaya devam edeceklerini söyledi. 

GÜR, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Elazığ İzcilik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Gür ve yönetimi ile de bir araya geldi. Kulübün faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Kulüp Başkanı Osman Gür, Başkan Şerifoğulları’na destekleri için teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu. Başkan Şahin Şerifoğulları ise Elazığ İzcilik ve Spor Kulübü’nün misafirperverliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, AK GENÇLERLE BULUŞTU
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları öte yandan, 10 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’te AK Parti Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı’nın yapılacağı Ahmet Aytar Spor Salonu’nda, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ile birlikte incelemelerde bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri’nin de katılacağı toplantı için salondaki hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam eden AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları; “Gençlik Kollarımızdaki kıymetli gençlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Gençlerimizle yürüyor, onlarla birlikte şehrimizi geleceğe taşıyoruz.” ifadesinde bulundu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ELAZIĞ’I HİZMET VE ESERLERLE DONATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “31 Mart Yerel Seçimleri için yoğun tempomuzu sürdürüyor; kurum, kuruluş ve STK ziyaretlerimize devam ederek, kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Deprem felaketleri ve pandemiye rağmen sevdalısı olduğumuz aziz şehrimiz ve hemşehrilerimiz için gece gündüz, dur durak bilmeden çalıştık. Elazığ’ımıza çok kıymetli yatırımlar kazandırmanın, önemli eserlerle şehrimizin değerine değer katmanın huzuru içerisindeyiz. Rabbim nasip ederse, 31 Mart akşamından sonra da eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesi ile kıymetli hemşehrilerimizle birlikte omuz omuza vererek, aziz şehrimizin gelişimini, kalkınmasını ve büyümesini sürdüreceğiz. El ele, gönül gönüle hep birlikte biz olarak, Elazığ’ı hizmet ve eserlerle donatmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.