SİYASET
Giriş Tarihi : 29-05-2023 17:02

Gürsel Erol: Genel Başkanımız İnanılmaz Çalıştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri sonrası bir basın açıklaması düzenledi.

Gürsel Erol: Genel Başkanımız İnanılmaz Çalıştı

Erol “ Örgütümüzün birlik ve beraberliği oluşturduğu güçten kaynaklı Elazığ’da Türkiye genelinde rekor kırarak hem milletvekili seçimlerinde hem de 28 Mayıs’ta sayın genel başkanımızın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu arttırmasıyla ilgili hikaye yazdık. Bundan sonra da bu sürecin takipçisi olarak çalışmalarımızı daha fazla hızlandırıp daha çok çalışacağız. Önümüzdeki seçimlere hazırlanacağız.

GENEL BAŞKANIMIZ İNANILMAZ ÇALIŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok iyi bir kampanya dönemi yürüttüğünü ifade eden Erol “ Bu seçim döneminde en fazla çalışan, yorulan, emek veren genel başkanımızdı. Türkiye’deki sorunlar ilgili ürettiği politikalar, miting, gezi ve programlar inanılmaz bir kampanya yürüttü. Ben bu yaşımda 60-70 günlük seçim döneminde çoğu günlerimiz serumlarla ayakta durduk. Genel başkanımız o yaşına rağmen müthiş bir performans gösterdi.

GENEL BAŞKANIMIZIN BAŞKANLIĞINI ASLA TARTIŞMAYA AÇMAYACAĞIZ

Genel başkanımızın genel başkanlığını asla tartışmaya açmayacağız. Onun yanında yer alacağız. Ona destek olacağız. Parti içinde bir kargaşanın bir endişenin yaşanmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Biz genel başkanımızın samimiyetine, iyi niyetine ve çalışkanlığına Elazığ ve ülke olarak güvenimiz tamdır.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI KUTLUYORUM

Yeniden seçilerek Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlayan Erol “ İnşallah yeni dönemde Türkiye’de kurumların, kanunların geçerli olduğu 85 milyon yurttaşımızın haklarının eşit olduğu insanların ötekileştirilip ayrıştırılmadığı devletin liyakatla yönetildiği bir dönem yaşayacağımızı temenni ediyorum.”

ELAZIĞ’IN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

Seçmenin vermiş olduğu mesajı doğru okumak gerektiğinin altını çizen Erol “ Elazığ seçmeni şuna karar verdi. Ülkenin yönetimini yeniden cumhur ittifakına veriyorum. Ama; bunların çalışmalarını takip etmek, denetlemek onları çalıştırmak Elazığ genelinde yaşanan sorunların takip yetkisini de CHP milletvekili olarak tekrar bize verdi. Geçmişte olduğu gibi Elazığ’ın sesi olmaya devam edeceğiz. Elazığ’ın sorunlarını mecliste, ulusal basında dile getirmeye devam edeceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Yeni seçilen arkadaşlarımızı sürecin içine dahil etmek için daha çok çalışıp emek vereceğiz.

MORALİNİZİ BOZMAYIN

CHP Elazığ il örgütüne de seslenen Erol “ Hiç canınızı sıkmayın. Moralinizi bozmayın. Önemli olan bir işte verdiğiniz emeğin karşılığını doğru bir şekilde görebilmek. Elazığ il örgütü olarak biz üzerimize düşeni yaptık. Hem 14 Mayıs’ta hem de 28 Mayıs’ta bunu yaptık. Milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylarımızı ikiye katladık. Elazığ’daki siyasi sonuçları Türkiye’deki birçok köşe yazarının paylaştığı bir konu oldu. Bütün baskılara rağmen ve devletin bütün gücünün kullanılmasına rağmen yine oylarımızı artırdık” ifadelerini kullanarak basın toplantısını sonlandırdı.

AdminAdmin