31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na hafta sonu ziyaretlerinde, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Başkan Şerifoğulları, Milletvekili Keleş, İl Başkanı Yıldırım ve beraberindeki heyet ilk olarak, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Cebrail Karlıdağ ve yönetimi ile bir araya geldi. Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili istişarelerin gerçekleştiği buluşmada Kooperatif Başkanı Karlıdağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Başkan Şerifoğulları esnafın taleplerini dinledi, bol ve bereketli kazançlar temenni etti. 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, TÜRK OCAKLARI’NDA
Şerifoğulları, Keleş ve beraberindeki heyet daha sonra, Türk Ocakları Elazığ Şube’sini ziyaret ederek, Şube Başkanı Prof. Dr. Yavuz Haykır ve yönetimi ile bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şube Başkanı Haykır; “Çok güzel, dostluk ve kardeşlik içerisinde bir seçim süreci yaşıyoruz. İnşallah bu şekilde de bu süreci tamamlayacağız.” dedi.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ELAZIĞ’IMIZ İÇİN, HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Elazığ için çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Şahin Şerifoğulları; “Bizler, belediyeciliği şehre duyulan aşkın ve sevdanın adı olarak tanımlıyor, millete hizmet kapısı olarak görüyoruz. 5 yıllık görev süremizde hep bu anlayışla hareket ettik. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaların ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak huzurlarınıza gönderildik. 31 Mart akşamına kadar da 5 yıllık görev süremiz boyunca yaptıklarımızı anlatacağız. Eksik bıraktığımız projeleri tamamlama adına taahhütlerde bulunup, sizlerin istek ve talepleri doğrultusunda yeni projeler üreteceğiz. Yeni dönemde şehrimizi yaşanabilir şehirler arasında ön sıralara taşıyacak projelerimizi hayata geçireceğiz. STK’larımızla, hemşehrilerimizle birlikte insanlarımızın gönüllerine girebilmek ve gönüllerinde kalıcı olabilmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Güçlü ve büyük Türkiye yolunda ortak paydamız, sevdamız Elazığ’ımız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” ifadesinde bulundu.


MİLLETVEKİLİ KELEŞ; “PROJELERİN %90’INDAN FAZLASI TAMAMLANDI, BU; BÜYÜK BAŞARIDIR”
Elazığ’ı etkileyen 3 büyük depreme ve pandemiye rağmen Başkan Şerifoğulları’nın projelerini hayata geçirdiğini anımsatan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Belediye Başkanımız, projelerinin %90’ından fazlasını yerine getirdi. Bu büyük bir başarı ve emektir. Çünkü bu süreçte üç büyük deprem ve bir de pandemi süreci yaşadık. Şuna yürekten inanıyorum; Başkanımızın, bundan sonraki süreçte de Elazığ’ımız ve ülkemiz için daha iyi projeleri yerine getireceğine inancım tam.” diye konuştu.


“GENÇLİĞİN ABİSİ ŞERİFOĞULLARI”
Görev süresinin ilk 5 yıllık döneminde gençlerle sık sık bir araya gelen ve gençliğe önem veren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Nailbey Mahallesi’nde AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Mahalle Sohbetleri” programına katıldı. Şahin Şerifoğulları, gençler tarafından coşkuyla ve “Gençliğin Abisi” sloganları ile karşılandı. Adeta mitinge dönen mahalle buluşmasında konuşan AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm; “Nailbey Mahallesi tıklım tıklım, coşkulu heyecanlı. Allah’ın izni ile Başkanımız Şahin Şerifoğulları, 31 Mart akşamında yeniden bu şehrin Şehrül Emin makamına oturacak.” dedi.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “GENÇLERİMİZLE YÜRÜYOR, ONLARLA BİRLİKTE ŞEHRİMİZİ GELECEĞE TAŞIYORUZ.”
Her zaman gençlerin yanında olduklarını hatırlatan ve coşkulu karşılama için teşekkür eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Sevgili gençler, Nailbey Mahallesi Gençlik Buluşmamızı adeta miting alanına çevirdiniz. Hoş geldiniz, teşekkür ediyorum. Çok kıymetli gençler ve mahalle sakinlerimiz, malumunuz 5 yıldır aziz şehrimizin Şehrül Emin makamında bu önemli görevi üstlendik. Şehrimizin kronik sorunlarını çözebilme ve şehrimizin gelişimine, dönüşümüne katkı sağlayabilme adına, sizler için 11 Ana Başlıkta 100 Projeyi hazırladık ve beğenilerinize sunduk. Projelerimizi hazırlarken şehrimizin her mahallesini adım adım gezdik ve sizlerle istişare ettik. Hamd olsun taahhütlerimizi yerine getirmenin gururuyla sizlerin huzurundayız. Bundan sonraki süreçte de sizlerin destekleriyle yeniden bu makama gelirsek, ilk günkü aşkla, şehrimizi daha da geliştirip, insanımızı daha fazla hizmet ile buluşturacağız. Sözlerimin sonunda enerjinizle bize bir kez daha güç verdiğiniz için size teşekkür ediyorum. Bu yolda sizlerle birlikte yürüyüp, sizlerle birlikte şehrimizi geleceğe taşıyacağız inşallah.” ifadesinde bulundu.