FUTBOL
Giriş Tarihi : 17-09-2022 23:55

Forma Hak Edene

Forma Hak Edene

Elazığspor’un haftasonu Yomraspor deplasmanında aldığı 3 puan gelecek için umut verdi. 
Yenilmeme alışkanlığı edinen takım, 1954 Kelkit Bld. maçıyla yakaladığı başarılı ivmeyi Yomra deplasmanında sergilediği başarılı performansla süsledi ve istediğini alarak Elazığ’a döndü. Sistemsel olarak doğruları yapan Teknik Direktör Ramazan Çelik, dinamizmi ve doğru tercihleriyle alkışı hak etti bizlerden. Sezonun başlamasına kısa bir süre kalan Mesut ile Feyzullah arasında yaşanan gerginlik nedeniyle lisansları geç çıkan iki futbolcu geride kalan iki maçta da yedek kulübesine mahkum kaldı.
İlk onbirde Salih’le başlayan, Cihan Canpolat’a da sonradan oyuna girme fırsatı veren genç teknik direktör, Feyzullah ve Mesut’u 79. Dakikada oyuna aldı.
Transfer tahtasının kapalı olması, kadro rotasyonunun sınırlı olması gibi durumlar göz önünde bulundurulduğunda hocanın bu tercihleri riskli olsa da, geride kalan iki haftada Feyzullah ile Mesut’un ilk onbirdeki yerlerini garanti görmemeleri başarılı bir adım.  Formayı hak edene vermek doğru bir adım.
Sezon uzun bir maraton ve Elazığspor’un bu isimlerle yoluna devam edeceği gerçeğiyle tüm futbolcu kardeşlerimiz armanın büyüklüğü gerçeğiyle mücadele etmeli.

AdminAdmin