Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde Abdullaşpaşa Mahallesi 273. Sokak'ta hizmet verecek olan Semt Kütüphanesi ve Sosyal Yaşam Merkezi vatandaşların hizmetine sunuldu.

Okuma salonları ve ders çalışma ortamlarının bulunduğu kütüphanede tarih, fikir-düşünce, dini yayınlar, psikoloji, sosyoloji, felsefe, çocuk ve çocuk gelişim yayınları, Türk klasikleri, doğu klasikleri, modern batı klasikleri ve şehri tanıtan kitaplar yer alırken Sosyal Yaşam Merkezi'nde ise vatandaşlar spor aletleri ile fitness, step-aerobik ve pilates yaparak formda kalıyor.

HAFTA İÇİ HER GÜN HİZMET VERİYOR

Abdullahpaşa Mahallesi Semt Kütüphanesi  hafta içi her gün sabah 09.00–12.00 ve öğlen 13.00–17.00 arası vatandaşlara hizmet verirken Sosyal Yaşam Merkezi hafta içi her gün 09.00 - 14.30 saatleri arasında kadınlara, 16.00 - 23.00 saatleri arasında  ise erkeklere hizmet sunuyor.

"MAHALLEMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN"

Semt Kütüphanesi ve Sosyal Yaşam  Merkezi'ne gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse, "24 Ocak 2020 tarihinde ilimizde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde mahallemizde bulunan Sosyal Yaşam Merkezi yıkıldı. Elazığ Belediyemiz tarafından mahallemize yeniden Sosyal Yaşam Merkezi kazandırıldı. Ayrıca hemen yanına mahallemizdeki gençlerimize  kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve ders çalışma ortamı oluşturmak üzere semt kütüphanesi yapıldı. Vatandaşlarımız kitap okumak için ders çalışmak için bu mekânlara geliyor. Özellikle içerisinde bulunduğumuz bu dijital çağda kütüphanelere gösterilen bu yoğun ilgi de bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Böyle faydalı bir hizmeti mahallemize kazandıran Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'na teşekkür ediyorum. Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun. " dedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR

Abdullahpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Semt Kütüphanesi ve Sosyal Yaşam  Merkezi'nden çok memnun kaldıklarını söyleyen vatandaşlar ise açılan kütüphanenin çok faydalı olsunu söyleyerek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkür ettiler.

Semt Kütüphanesi ve Sosyal Yaşam Merkezi Abdullahpaşa Mahallesi'nde Hizmette

Semt Kütüphanesi ve Sosyal Yaşam Merkezi Abdullahpaşa Mahallesi'nde Hizmette

Semt Kütüphanesi ve Sosyal Yaşam Merkezi Abdullahpaşa Mahallesi'nde Hizmette

 

Semt Kütüphanesi ve Sosyal Yaşam Merkezi Abdullahpaşa Mahallesi'nde Hizmette