İlimizde otomotiv sektöründe önemli başarılara imza atan, geçmiş dönemde İl Genel Meclisi Üyeliği görevinde bulunduğu için ilimiz merkezi ile ilçe ve köylerinin sorunlarını yakından bilen İyi Parti Milletvekili Adayı İş İnsanı Yüksel Ercan, bir yıl önce başlattığı siyasi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Şehir merkezinde değişik sektör temsilcileri, esnaflar ile vatandaşlarla sık sık buluşan ve onların sorunlarını dinleyen Ercan, İyi Parti İl teşkilatıyla birlikte ilçe ziyaretleri yaparak yöre insanlarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

“İLÇELERİMİZ İHMAL EDİLMİŞ”

Bugüne kadar Ağın, Keban,  Kovancılar, Karakoçan, Sivrice ilçelerini ziyaret ederek bölge halkıyla görüştüklerini dile getiren Ercan, ilçelerimizi ziyaret ederek halkımız ve esnaflarımızı dinlediklerini, hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı, kapanan işyerleri ve her kesimden yükselen ahlar ve tepkilere şahitlik ettiklerini ifade etti.

Yaşadığı sorunlarla bunalan hemşerilerimizin seçimin bir an önce yapılması ve sandığın önlerine konmasını beklediklerini dile getiren Ercan, “Elazığlı hemşerilerimiz,  sandık devrimiyle değişimin mimarı ve kahramanı olmak için gün sayıyorlar” dedi.

 

“SİVRİCE’NİN ZENGİNLİKLERİ HAREKETE GEÇİRİLEMİYOR”

İlçe gezileri kapsamında Sivrice’yi ziyaret eden İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş insanı Yüksel Ercan,  ilçenin 24 Ocak 2020 depreminden sonra yeniden inşa edilmesine rağmen, halkın görüş ve önerileri dikkate alınmadığı için büyük bir memnuniyetsizlik yaşandığını ifade etti.

TOKİ’nin istişare ve halkın talep ve önerilerinden uzak, masa başında planlanmış bir yapılaşmayı sahaya uyguladığını, bunun da hem konut hem de işyeri sahiplerini mağdur ettiğine dikkat çeken Ercan, TOKİ yetkililerinin buyurgan ve dayatmacı anlayışları sebebiyle halkın iktidara tepki gösterdiğini dile getirdi.

Turizm cenneti Sivrice ilçesinin yarım kalan ya da işletilemeyen tesisleri ile kaderine terk edildiğine dikkat çeken Ercan, ilçenin turizm potansiyellerinin harekete geçirilemediğini ifade eti.

 

 “KARAKOÇAN’IN KAYNAKLARI HAREKETE GEÇİRİLECEK”

İlçe gezileri kapsamında İl Başkan Yardımcısı Habip Yaşar ile birlikte Karakoçan’ı ziyaret ettiklerini dile getiren İyi Parti Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan,  vatandaşlarla buluşup esnaf ziyareti yaptıklarını, tarım ve hayvancılık alanında önemli bir üretim merkezi olan ilçenin ekonomik sorunlar sebebiyle ne yazık ki bu özelliğini kaybettiğini dile getirdi.

İyi Parti İktidarında Karakoçan’ın üretim üssü konumuna geleceğini, bunun için kamu kaynakları yanında yurtdışında yaşayan Karakoçanlı hemşerilerimizin ilçeye yatırım yapmaları noktasında öncülük yapacaklarını ifade etti.

 

“KOVANCILAR UNUTULDU”

İlçe gezileri kapsamında Kovancılar ilçesini de ziyaret eden İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, İlçe halkının yıllardan beri iktidara verdiği önemli orandaki siyasi desteğin karşılığını alamadığını dile getirdi.

Hızlı bir gelişme gösteren ve göç alan Kovancılar ilçesinin en önemli probleminin işsizlik olduğunu ifade eden Ercan, bu sorunun çözümü noktasında iktidarın adım atmadığı gibi yatırımcıların desteklenmediğini dile getirdi.

Kovancılar’ın bölgesel bir güç konumunda olduğunu ifade eden Ercan, Kovancılar halkının artık değişimden yana tavır almaya karar verdiğini ve İyi Parti İktidarını sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.

 

“KEBAN, SORUNLARIYLA BAŞBALA BIRAKILDI”

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, ilçe gezileri kapsamında Keban’ı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ülkeye enerji veren ve aydınlatan Keban ilçesinin siyasilerin ilgisizlikleri sebebiyle kendi sorunlarını çözmediği için karanlık dönemler yaşadığına dikkat çeken Ercan,  İlçe halkının İyi Parti’yi çağırdığını ifade etti.

“UNUTULAN İLÇE AĞIN”

Ağın İlçemizi de ziyaret ettiklerini dile getiren İYİ Parti Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, “sakin şehir” ünvanlı ilçenin unutulmuş bir kaderi yaşadığını ve yalnızlığa terk edildiğini ifade etti.

Ağın İlçesinin başta Ağın leblebisi olmak üzere coğrafi işarete sahip ürünü olduğunu ifade eden Ercan, bu değerlerin ekonomiye kazandırılması yönünde halkın İyi Parti iktidarını beklediğini dile getirdi.

“İYİ PARTİ, HALKLA BİRLİKTE İKTİDARA YÜRÜYOR”

İyi Parti Genel Başkanı  Akşener’in, Ankara siyaseti yerine, tüm ülkeyi gezip halkımızla buluşmayı öne çıkaran “Anadolu Siyaseti” yaptığına vurgu yapan Ercan, “Biz de  Elazığ’da Genel Başkanımızın mesajını halkımıza ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

“ELAZIĞ’A “İYİ” GELECEK”

İyi Parti Genel Merkezi ile sürekli irtibat ve diyalog halinde olduklarını ifade eden Ercan, “özellikle hemşerimiz Sayın Cihan Paçacı Ağabeyimizle Elazığ’ın sorunları ve siyaseti üzerine istişareler yapıyoruz. Gördüğümüz şu ki; İyi Parti Genel Merkezi ve tüm üst düzey yöneticilerimiz,  şehrimizin sorunlarına vakıf, çözümü için projelerimiz hazır” dedi.

“SORUN DEĞİL, ÇÖZÜM İÇİN GELİYORUZ”

Siyaseti, şehrine hizmet aşkı olarak yaptıklarını ifade eden Ercan, “Eğer biz Elazığ’a faydalı olacak bir siyaset yapamayacaksak;  derinleşmiş sorunlarına yönelik çözümler üremeyeceksek siyaset yapmamızın da çok anlamı yok. 20 yıldan beri Ak Parti Milletvekillerinin şehrimizin sorunlarına yönelik projeleri ortaya koyduklarını ne yazık ki göremedik. Siyasetçi, ortaya koyduğu ve iddialı olduğu projenin akasında durup onu çözemiyorsa siyasette kalmasının bir anlamı yoktur” dedi.