Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, yeni sezon için 3Gen Holding’le anlaşmaya vardı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, Kulüp Basın Sözcüsü F. Ahmet Yılmaz ile 3Gen Holding Genel Müdürü Mahir Coşkun katıldı. 
İmza töreninde ilk olarak konuşan kulüp başkanı Serkan Çayır, isim sponsorluğu için 3Gen Holding’le 15 gündür iletişim halinde olduklarını ve sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.
3Gen Holding Genel Müdürü Mahir Coşkun da bölgeye yatırım yapacaklarını ve tanınırlığı arttırmak için Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Elazığspor’a isim sponsoru olma kararı aldıklarını belirterek, sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi. Elazığspor Basın Sözcüsü F. Ahmet Yılmaz da 3Gen Holding’le yaptıkları anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek, el ele 2. Lige yükseleceklerini ifade etti.
Yapılan anlaşma kapsamında 3Gen Holding isim sponsorluğunun yanı sıra göğüs reklamı da verdi. 3.5 Milyon TL olan isim sponsorluğu 1 yıl sürecek.