Göreve geldiği ilk aylardan bugüne kadar pandemi, deprem felaketleri ve birçok ekonomik soruna rağmen söz verdiği ve şehrin hem bugününe hem de yarınlarına önemli katkılar sağlayacak projeleri hayata geçiren Başkan Şerifoğulları, Elazığlıların favori projesini ise sosyal medyadan yine Elazığlılara sordu…

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI SOSYAL MEDYAYI ETKİN KULLANMAYA DEVAM EDİYOR

Genç ve dinamik bir belediye başkanı olarak dikkatleri üzerine çeken Başkan Şerifoğulları hayata geçirdiği birçok mega projenin yanında sosyal medyayı etkin ve verimli bir şekilde kullanmasıyla da Türkiye’de örnek olmaya devam ediyor. Başkan Şerifoğulları’nın bu doğrultudaki bir paylaşımı ise şimdiden büyük bir beğeni ve katılım alırken dijital medyanın en önemli unsurlarından olan etkileşim unsurunu da ortaya koymasıyla dikkat çekiyor.

“SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ”

Elazığ için yapılan projelerden en çok beğenilenleri yine Elazığlılara soran Başkan Şerifoğulları, paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi:

“Önce hayal ettik, inandık. Sonra söz verdik, yaptık. Birbirinden kıymetli vizyon projelerimizi hizmetinize sunduk. Peki, sizin favori projeniz hangisi?”

Sizler de ankete katılmak ve favori projenizi seçmek için buraya tıklayabilirsiniz.