Milletvekili Demirbağ; “2023 seçimleri için el birliğiyle gayret etmemiz lazım.” derken Elazığlı vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini ifade etti. Elazığlılar; “Boynumuz da gitse Sn. Cumhurbaşkanımızı bırakmayız. Allah ömrümüzden alıp onun ömrüne versin.” ifadelerinde bulundu.


AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın, Elazığ temasları sürüyor. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda Elazığlı vatandaşların evine konuk oldu.
“SN. CUMHURBAŞKANIMIZIN ELAZIĞ’A GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ”
Milletvekili Zülfü Demirbağ ilk olarak, Rüstempaşa Mahallesi TOKİ konutlarında ikamet eden Faruk Özbudak ve ailesiyle bir araya geldi. Ziyareti için Milletvekili Demirbağ’a teşekkür eden Faruk Özbudak; “Cumhurbaşkanımızdan, Milletvekillerimizden Allah bin kere razı olsun. Depremde bizleri yalnız bırakmadılar. Her zaman yanımızda oldular. Biz kendilerinden razıyız. Sn. Cumhurbaşkanımızın Elazığ’a gelmesini dört gözle bekliyoruz. Bu hasretin bitmesini bekliyoruz. Sn. Vekilimiz de evimize geldiler. Şeref verdiler. Bize onur verdiler.” dedi. 
Milletvekili Demirbağ ise; “Yoğun ziyaretlerimiz devam ediyor. Şu anda da davet üzerine Faruk kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


“RECEP TAYYİP ERDOĞAN, DÜNYA LİDERİDİR.”
AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra, Çaydaçıra Mahallesinde ikamet eden Hanifi Gözet ve Elazığlılarla buluştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini dile getiren Mehmet Karabulut; “Sn. Vekilimize minnettarız ve her zaman arkasındayız başta Sn. Cumhurbaşkanımız olmak üzere. Boynumuz da gitse Recep Tayyip Erdoğan’ı bırakmayız. Türkiye, Sn. Cumhurbaşkanımız zamanında gelişti. Diğer devletler nezdinde Türkiye’nin gelişimi, Recep Tayyip Erdoğan zamanında oldu. Allah kendisinden razı olsun ve Allah eksikliğini vermesin. Allah, ömrümüzden alsın, onun ömrüne versin. Recep Tayyip Erdoğan, dünya lideridir.” dedi. 


MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “6’LI, 7’Lİ MASA DEDİKLERİ MENFAAT ŞİRKETLER GRUBUNA, ÜLKEMİZİ TESLİM ETMEMEMİZ LAZIM”
Milletvekili Demirbağ ise; “Bugünkü ziyaretlerimiz kapsamında geç saatlerde de olsa Elazığlı kardeşlerimizle bir araya geldik. Bizleri misafir ettikleri için Allah razı olsun. Sn. Cumhurbaşkanımız, mazlum insanların, Müslümanların saygı duyduğu bir lider. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden alıp bugünlere getiren bir liderimiz var. Dolayısıyla bu kazanımların boşa gitmemesi için 2023 seçimlerinde el birliğiyle gayret göstermemiz lazım. Menfaat bölüşümü yapan şirketler grubu 6’lı, 7’li Masa dedikleri menfaat şirketler grubuna ülkemizi teslim etmememiz lazım.” ifadesinde bulundu.