Elazığ Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Mehmet Şekerdağ ve Genel Sekreter Murat Çiçek, Kayseri Ticaret Borsası’na ziyaret gerçekleştirerek canlı hayvan pazarı ile ilgili bilgi aldılar.
Elazığ Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Mehmet Şekerdağ ve Genel Sekreter Murat Çiçek, Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi projesi ile ilgili fikir sahibi olmak adına Kayseri Ticaret Borsasının yeni bitirmiş olduğu Kayseri Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarında İncelemelerde bulundular.

Kıyaslama çalışmaları kapsamında, Elazığ Ticaret Borsası faaliyetleri, projeleri ve canlı hayvan pazarı ile ilgili Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ve Kayseri Ticaret Borsası Genel Sekreteri Burak Yıldırım fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmeler sonrası değerlendirmelerde bulunan Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet İştahlı, Elazığ Ticaret Borsası heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Kayseri Canlı Hayvan Pazarı ile İlgili bilgiler verdi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Mehmet Şekerdağ, kendilerini ağırladıkları ve canlı hayvan Pazarı ile ilgili bilgi verdikleri için Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet İştahlı’ya teşekkür etti.