Ülkemiz bu 3 yılda gerçekten büyük değişimler yaşadı. Hem teknoloji hem altyapı hem de sanayi anlamında hızlı bir gelişim süreci geçirdik. Bir yandan yerli otomobilimiz yollara inerken ilk insansız savaş jetimiz semalarla buluştu. Yusufeli Barajı, Çamlıca Kulesi, Rami Kütüphanesi, Çanakkale Köprüsü fataliteye geçerken yerli doğalgaz vatandaşların kullanımına sunuldu. Aynı zamanda Akkuyu Nükler Santrali gibi önemli bir projede sona gelindi.
Dışarıdan bu devasa yatırımları görürken içerisinde bulunduğumuz Elazığ’da bazı gelişmeleri kaçırıyormuşuz meğer.
Bunu da yaklaşık 3 yıldır Elazığ’a gelmeyen çok kıymetli bir hemşehrimizin yakın bir zamanda kısa süreliğine de olsa şehrimize gelmesi ve Elazığ üzerine yaptığımız sohbetle anlamış olduk. 
Bahsi geçen hemşehrimiz Elazığ’ın üç yılda inanılmaz büyüdüğünü, geliştiğini ve güzelleştiğini içtenlikle dile getirdi. Özellikle şehir merkezine yapılan meydanlar, Harput’taki projeler çok dikkatini çekmiş. 
3 yılda ciddi felaketler yaşamamıza rağmen Elazığ’ın bugün dimdik ayakta kalabildiğini görünce bir huzur kaplamadı değil içimizi. Belki de daha pozitif, daha yapıcı bir bakış açısıyla hareket edip elbette ki her zaman daha iyisini istememiz lazım. E hadi o zaman ne duruyorsunuz buyurun yorumlara….