GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-10-2022 15:52

Dumandağ’dan Teşekkür Mesajı

Elazığ Ticaret Borsası seçimlerinde tekrar başkanlığa seçilen Mehmet Ali Dumandağ, bir teşekkür mesajı yayımlandı.

Dumandağ’dan Teşekkür Mesajı

Dumandağ mesajında şu ifadeleri kullandı:“İlk gün ki heyecanımız ile hazırlandığımız Elazığ Ticaret Borsası seçiminde, bizlere göstermiş olduğunuz teveccühsorumluluğumuzu arttırmış, şahsımı ve seçilen ekibimizi ziyadesiyle memnun etmiştir.

“Birlikte Başardık, Yine Başaracağız” sloganıyla başlattığımız seçim kampanyamızı geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan seçim ile tamamlamış bulunmaktayız.

Seçim süreci boyunca; en az bizim kadar emek sarf eden, mücadele eden ve bizlere inanan başta değerli üyelerimiz olmak üzere şehrimizin tüm katmanlarına sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Bizleri her daim takip ederek çalışmalarımızı eksiksiz bir şekilde kamuoyuna aktaran ve bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan basın kuruluşları ile saygıdeğer mensuplarına en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

Seçimin hemen akabinde bizleri tebrik eden başta TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere siyasilerimiz, bürokratlarımız, STK Başkanlarımız ve kadirşinas şehrimizin değerli insanlarına da teşekkür ediyor iyi ki varsınız diyorum.

Başarılarla dolu Ticaret Borsası geçmişimiz yine başarılarla dolu bir geleceğin teminatıdır. Buradan birkez daha “Bir Kesimin Değil Her Kesimin Başkanı” olduğumuzu yineleyerek bizlere oy veren, oy vermeyen tüm üyelerimize,
Tebrik mesajları ile bizleri onurlandıran TOBB Başkanımıza, siyasilerimize, bürokratlarımıza, STK Başkanlarımıza ve kadirşinas hemşerilerimize,
Seçimin hoşgörü ve sağduyu içerisinde geçmesine katkıda bulunan Başkan Adayı arkadaşlarımıza teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.”dedi.

AdminAdmin