SİYASET
Giriş Tarihi : 21-11-2022 18:01   Güncelleme : 21-11-2022 18:08

Demirbağ ve Yıldırım Yemişlik’te Sorunları Dinledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 24 Ocak Elazığ depreminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un koordinesinde Elazığ'da yapımı tamamlanan Yemişlik Mahallesi TOKİ Konutlarında, vatandaşlarla bir araya geldi.

Demirbağ ve Yıldırım Yemişlik’te Sorunları Dinledi

Milletvekili Demirbağ ve İl Başkanı Yıldırım’ı Yemişlik Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “TALEPLER NOKTASINDA GEREKEN ADIMLARI ATACAĞIZ”

Vatandaşlarla istişarelerde bulunacaklarını ve vatandaşların talepleri karşısında olumlu adım atacaklarını dile getiren AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Site sakinleri hemşehrilerimiz kalabalık bir şekilde bizleri karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yemişlik Mahallesi TOKİ Konutlarındaki hemşehrilerimizle çeşitli istişarelerde bulunacağız. Bizlerden her hangi bir talepleri olursa onların çözümü noktasında gereken adımı atacağız.  Site sakinlerine teşekkür ediyorum. Evleri de hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. 

BAŞKAN YILDIRIM; “GÖNÜLLERE DOKUNMAK, BİZİM İŞİMİZ”

Site sakinlerine teşekkür eden AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Genel anlayışımız; zamanımız elverdikçe herkesi, her yeri ziyaret edip bütün gönüllere dokunmak. Bizim işimiz bu… İnşallah bunu da samimiyetle ve kardeşlik duygusu içerisinde yapmaya çalışıyoruz. Site sakini hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu. 

Daha sonra Milletvekili Demirbağ ve İl Başkanı Yıldırım, Yemişlik Mahallesi TOKİ Konutlarındaki vatandaşlarla, istişarelerde bulundu.

AdminAdmin