ÖNCE ŞİŞME OYUN PARKURUNDAKİ OYUNLARLA, ARDINDAN DA SİNEMA KEYFİ İLE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER
Gönül belediyeciliği ilkesiyle hizmetlerine devam eden Elazığ Belediyesi, çocukların yaz aylarını keyifle geçirmelerini sağlamak adına etkinlikler gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda, Güneykent Mahallesi’nde çocuklar için ücretsiz olarak çeşitli aktiviteler yapıldı. Yüzlerce minik ilk olarak, şişme oyun parkurundaki aktivitelerle eğlencenin tadını çıkartırıp daha sonra da sinema keyfi ile eğlenceyi doyasıya yaşadı. 


MİNİKLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden çocuklar, eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdiklerini dile getirerek, oyun aletlerinde etkinlikler gerçekleştirmelerinin ardından sinema gösterilerini de beğendiklerini ifade etti.


“ELAZIĞ BELEDİYESİ, HİZMET VE ESER BELEDİYECİLİĞİ İLKESİ İLE YOLA DEVAM EDİYOR”
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Hizmet ve eser belediyeciliği ilkesiyle aziz şehrimizdeki kıymetli hemşehrilerimiz için sosyal belediyecilik anlayışıyla yola devam eden Elazığ Belediyesi, geleceğimiz olan değerli çocuklarımızın yaz tatilini verimli bir şekilde geçirebilmeleri için etkinlikler yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri organizasyonunun sonuncusu, Güneykent Mahallesi’nde yapıldı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikte minik yavrularımız şişme oyun parkuru, çeşitli animasyonlar ve sinema gösterimi ile keyifli ve eğlenceli bir gün yaşadı. Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları başkanlığında Elazığ Belediyesi hizmetlerini, mahalle ayrımı gözetmeksizin şehrimizin her köşesine götürmeye devam ediyor.” denildi.