2023 Seçimleri için ülke genelinde ve Elazığ’da partilerin siyasi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son aylarda Elazığ’da adeta lider trafiği yaşanıyor. Kısa bir süre önce Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Babacan gibi isimleri ağırlayan Elazığ, bu kez MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ağırlamaya hazırlanıyor.


UZUN SÜRE SONRA İLK MİTİNG
Elazığ, son zamanlarda birçok siyasi lideri ağırlamasına karşın bu ziyaretlerin hiçbiri mitinge dönüşmedi. 
13 Kasım Pazar günü Devlet Bahçeli’yi ağırlayacak olan Elazığ’da gerçekleştirilecek bu miting ise büyük bir heyecanla bekleniyor.


IŞIKVER’DEN BÜYÜK GAYRET
MHP İl Başkanı Semih Işıkver ve ekibi, pazar günü liderlerini ağırlayacak olmanın heyecanıyla büyük bir gayret ortaya koyuyor. Şehrin dört bir yanında temas etmedik dinamik bırakmayan Işıkver, bu gayretiyle kamuoyundan büyük bir beğeni topluyor.


BEKA MESELESİ
15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin ardından ortaya koyduğu siyaset çizgisiyle büyük bir misyon üstelenen ve yaptıkları her açıklamayla bu durumu beka meselesi olarak gördüklerini vurgulayan MHP’de, Elazığ’a ayrı bir önem veriliyor. Ortaya konan bu gayret ve önemin birleşmesiyle Elazığ’da dev bir miting gerçekleşmesi bekleniyor.


ELAZIĞ İÇİN DE BEKA MESELESİ
Son yıllarda umduğunu bir türlü bulamayan, çevresindeki illerle yaşadığı rekabette yarıştan kopan, beklediği bakanlığı bir türlü alamayan Elazığ’da, MHP, hem bireysel isimlerin çabası ve potansiyeliyle “çare” olma yolunda emin adımlarla ilerlerken aynı zamanda gerçekleştirilecek miting de Elazığ için beka meselesi olarak görülüyor. 


IŞIKVER’DEN MİTİNGE DAVET
Başkan Işıkver, Elazığlılar’ın bayrak ve memleket sevgisiyle miting alanını dolduracağını belirterek vatandaşları şu sözlerle alana davet etti: “Biz bir bayrak kaldırdık mı, bir sancak kaldırdık mı Allah’ın sayesinde ağabeylerimiz, kardeşlerimiz yüreğindeki iman sevgisiyle, Allah, Vatan, bayrak, memleket sevgisiyle ardımıza düşer gelirler dedik. Alana bütün mahallemizi götürelim, bütün bacılarımızı götürelim, bütün kardeşlerimizi götürelim bende eşimle geliyorum. Tüm hemşehrilerimizi mitingimize davet ediyorum” dedi.