Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Elazığ’daki temaslarına devam ediyor. Başkan Şerifoğulları’na bu kez ziyaretlerinde; AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ile AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİT ÖNDER PINAR’IN AİLESİYLE BULUŞTU
Başkan Şerifoğulları ve Milletvekili Açıkkapı, 2016 yılında Suriye’de Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında yürütülen operasyonda şehit düşen Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar’ın ailesi ile bir araya geldi. Ziyarette, başta şehit Pınar olmak üzere bütün şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu. 


“BİZLERİ BAĞRINA BASAN HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları ve Milletvekili Açıkkapı, beraberindeki heyetle birlikte, Park 23 AVM’yi ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları; “Bizim sevdamız da, davamız da Elazığ. Aziz şehrimiz Elazığ’a yeniden hizmet edebilmek için, Elazığ’ımızı geleceğe taşıyacak olan yatırımlarımızı hayata geçirebilmek için ve şehrimizi bölgenin lideri konumuna getirebilecek projeleri kıymetli hemşehrilerimizle buluşturabilmek için kapı kapı geziyor, vatandaşlarımıza yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Bu kapsamda Park 23 AVM’de esnaflarımız ve vatandaşlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Bizleri bağrına basan, samimi ve içten duygularla yaklaşan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” ifadesinde bulundu.
Esnaflar ve vatandaşlar da, Başkan Şerifoğulları’na destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, başarılar diledi.