Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı’na değer katan çalışmalara imza atan Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, birçok projenin hayat bulduğunu kaydetti. Bundan sonra da aynı azim ve heyecanla çalışmaların devam edeceğini ifade eden Başkan Yılmaz, tek amaçlarının belde sakinlerinin mutluluğunu gözetmek olduğunu vurguladı.

MODERN HİZMET BİNASI KAZANDIRILDI
Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, beldeye güzel ve modern bir belediye binası kazandırdıklarını belirterek “Yıllardır belde halkına hizmet sunan belediye hizmet binamızın ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle güzel beldemiz Yurtbaşı’na modern bir bina kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üç katlı hizmet binasında her ayrıntıyı düşündük. Tüm birimlerimizin bir arada olduğu belediye hizmet binamız estetik görünümüyle beldemize çok yakıştı. Aynı zamanda hizmet binamızın arkasında yer alan garajımızda hizmete sunularak, tüm makine parkımız aynı yerde konuşlandı” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: YOL MEDENİYETTİR DÜSTURUYLA HAREKET EDİYORUZ 
Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, ‘Yol Medeniyettir’ düsturuyla hareket ettiklerini belirterek, göreve geldikleri günden bugüne beldenin görünümünü değiştiren hizmetlere imza attıklarını kaydetti. 
Organize Sanayi Bölgesi girişinden Yurtbaşı Beldesine kadar olan yolun sıcak asfalt serim çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Yılmaz, bundan sonra da aynı heyecan ve azimle çalışmaların gerçekleşeceğini söyledi.

BAŞKAN YILMAZ: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi girişinden beldeye kadar olan yolun sıcak asfalt çalışmalarının gerçekleşmesinde emekleri olan Elazığ Valisi Ömer Toraman’a, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na, AK Parti Elazığ Milletvekillerine, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’ne belde halkı adına minnettar olduklarını vurguladı.

AMATÖR FUTBOL SAHASI TAMAMLANDI
Yurtbaşı Beldesindeki gençlerin sportif faaliyetlerini yapmaları adına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Amatör Futbol Sahası Soyunma Odalarında çalışmaların tamamlandığını kaydeden Başkan Yılmaz, bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’e teşekkür etti. Başkan Yılmaz, beldeye güzel bir görünüm kazandıran Amatör Futbol Sahası’nın belde sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

YURTBAŞI CADDELERİ IŞIL IŞIL
Yurtbaşı Belediyesi tarafından beldenin girişinden çıkışına kadar aydınlatma direkleri monte edildi. Akşam saatlerinde ayrı bir güzellik katan aydınlatma direkleri belde sakinlerinin beğenisini kazandı. Hizmette modern bir anlayışla hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, tüm güzelliklerin belde sakinlerine hayırlı olmasını diledi. 

ÇOCUKLAR PARKLARDA GÖNÜLLERİNCE EĞLENİYOR
Çocukların mutluluğu adına beldeye yeni parklar kazandıran Yurtbaşı Belediyesi, her türlü ayrıntıyı düşünerek parkların zeminini kauçuk zeminle kapladı. Bu sayede çocuklar parklarda gönüllerince eğlenerek vakit geçiriyor. Başkan Yasin Yılmaz döneminde beldeye yeni kazandırılan parklarda vatandaşlar sıcak yaz akşamlarında dinlenme imkanına kavuşuyor.

SAAT KULESİ
Belediye hizmetlerinde modern bir anlayışla çalışmalarını sürdüren ve her geçen gün farklı bir yeniliği belde sakinlerinin hizmetine sunan Yurtbaşı Belediyesi, estetik bir yapıya sahip ‘Saat Kulesi’ inşa etti. Beldenin merkezindeki bu güzel sanat yapısı vatandaşların beğenisini kazandı.

 

BELDE GİRİŞ KAPISI
Yurtbaşı Belediyesi tarafından Organize Sanayi Bölgesi yoluna belde giriş kapısı inşa edildi. Birçok il ve ilçe belediyelerinin girişinde bulunan giriş kapıları Yurtbaşı Beldesi’ne ayrı bir güzellik kattı. Özellikle Hipodrom için il dışından gelen misafirlerin takdirini kazanan giriş kapısı yapısıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

ŞEHİTLER ANITI
Belde merkezindeki parkın içerisine inşa edilen ‘Şehitler Anıtı’ düzenlenen törenle açıldı. Elim bir kaza sonucu şehadet mertebesine ulaşan şehit Korgeneral Osman Erbaş ve askerler için inşa edilen anıt takdire şayan bir hizmet olarak kayıtlara geçti.

ARAÇ MAKİNE PARKI GENİŞLEDİ
Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz tarafından makine parkına yeni araçlar dahil edildi. Bu kapsamda yeni otobüsler, iş makineleri, kamyonlar, itfaiye aracı ve hizmet araçları sayesinde beldedeki hizmetler süratle gerçekleşiyor. 

YENİ GARAJ HAYIRLI OLSUN
Belediye hizmetlerinin daha aktif bir şekilde yapılmasında büyük rol oynayan iş makineleri için inşa edilen belediye garajı tamamlanarak hizmete girdi.
Belediyenin kendi kaynaklarını kullanarak yaptığı garajda her ayrıntı düşünüldü. İtfaiye araçları, kamyonlar ve diğer hizmet araçları tek çatı altında toplanarak hizmet sunmayı sürdürüyor.

HAYIRSEVERLERDEN BELDEYE ÇEŞME
Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın girişimleriyle beldeye yeni çeşmeler kazandırıldı. Hayırsever işadamları tarafından yapılan çeşme modern yapısıyla göz dolduruyor. Başkan Yılmaz, bundan sonraki süreçte de beldenin muhtelif mahallelerinde bu tür çalışmaların yapılacağını kaydetti.