Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ve 23. Bölge Elazığ Eczacı Odası’nı ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, 6 Şubat depremlerinin birinci yılı dolayısıyla anma programı kapsamında AFAD’da düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı. Başkan Şerifoğulları’na, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş de eşlik etti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında temaslarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Şerifoğulları’na, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.
 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SAHA ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Şerifoğulları, Milletvekili Keleş ve beraberindeki heyet, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kurum çalışanları ile bir araya geldi. Daha sonra atölyelerde gerçekleşen saha çalışmalarını inceleyerek, personelden bilgi aldı. Başkan Şerifoğulları ve Milletvekili Keleş, kurum personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, 23. BÖLGE ELAZIĞ ECZACI ODASI’NDA

Başkan Şahin Şerifoğulları, Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve heyet, 23. Bölge Elazığ Eczacı Odası Başkanı Ecz. Uğur Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile de bir araya geldi. Oda Başkanı Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken Başkan Şerifoğulları, oda faaliyetlerinde başarı temennisinde bulundu ve 5 yıllık görev süresi boyunca hayata geçirdiği yatırımlar ile yeni dönemde gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri anlattı.

Başkan Şerifoğulları'nın Yoğun Temposu Devam Ediyor

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, AFAD’DA DÜZENLENEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Öte yandan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde, (AFAD) 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin birinci yılı dolayısıyla, anma programı kapsamında düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında gerçekleşen toplantıya, il protokolü de iştirak etti. Vali Toraman, depremin üzerinden geçen bir senede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları'nın Yoğun Temposu Devam Ediyor

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ACILARIMIZ VE CANLARIMIZI YİTİRMENİN VERDİĞİ KEDER, İLK GÜNKÜ KADAR TAZE”

Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Başkan Şerifoğulları; “6 Şubat 2023'te yaşadığımız asrın felaketinin üzerinden tam bir yıl geçti. Acılarımız ve canlarımızı yitirmenin verdiği keder, ilk günkü kadar taze. Elazığ ile birlikte 11 ili etkileyen felaketin hemen ardından, başta devletimiz olmak üzere aziz milletimiz tek yürek olup, dünyayı imrendiren yardım seferberliği ile tarihte eşine az rastlanan birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Bir yandan yaralarımızı sararken, bir yandan da devletimiz, milletimiz ve 85 milyon omuz omuza vererek geleceğe umutla baktık. Bu duygu ve düşüncelerle asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim, bir daha böyle afetler yaşatmasın.” ifadesinde bulundu.