31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yoğun temposuna ara vermeden devam ediyor. 


NUSRET ÇOBAN; “BÜTÜN ÜMİDİMİZ, BAŞKANIMIZIN SEÇİMLERİ KAZANMASI YÖNÜNDE” 
Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet ilk olarak, önceki dönem AK Parti Elazığ İl Başkanlarından Nusret Çoban’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çoban; “Rabbim, Başkanımızın yar ve yardımcısı olsun. Dünyamız, ülkemiz ve ilimiz için yapmak istediğimiz şey, adaleti tesis etmek ve güçlü olmaktır. Başkanımızda, biz bu güç ve kudreti görüyoruz. Rabbim, kendisini güçlendirip kuvvetlendirsin. Başkanımızın yaptığı icraatları zaten biz de vatandaşlarımız da görüyor. İnşallah bütün ümidimiz, Başkanımızın seçimleri kazanması yönünde.” dedi. Başkan Şerifoğulları da misafirperverliklerinden dolayı Nusret Çoban’a teşekkür etti. 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, TARİHİ ŞIRA MEYDANI’NDA
AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz ve beraberindeki heyet ile birlikte, Tarihi Şıra Meydanı’ndaki esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşların desteğini alan Başkan Şahin Şerifoğulları; “Tarihi Şıra Meydanı'mızdaki esnaf ve vatandaşlarımızın gönüllerine misafir olduk. Bizleri sevgi, muhabbet ve destekleri ile karşılayan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum.” ifadesinde bulundu.


İHH ELAZIĞ ŞUBESİ VE ELAZIĞ AB-I HAYAT VAKFI’NA ZİYARET
Daha sonra, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz ile birlikte, İHH Elazığ Şubesi Başkanı Erdal Altunbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte, Elazığ Ab-ı Hayat Vakfı Başkanı Ersin Eryılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. 


EMRAH SEÇER; “BAŞKANIMIZ, DEVASA HİZMETLERDE BULUNDU”
Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Evrensel Kur'an İlimleri Derneği (EKİDER) Başkanı Ali Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde Aksaray Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu. Aksaray Mahalle Muhtarı Özcan Bal’ın da yer aldığı programda konuşan Evrensel Kur'an İlimleri Derneği (EKİDER) Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Seçer; “Aksaray Mahallesi’nin en önemli sorunu doğal gazdı. Başkanımızdan Allah razı olsun, ‘Aksaray Mahallesi’ne yolu da yapacağız, doğal gaz da gelecek’ dedi. Şu anda mahallemiz doğal gaza kavuştu. Bütün hizmetleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Kendileri devasa hizmetlerde bulundu.” dedi. 
Başkan Şerifoğulları da, 5 yıllık görev süresinde Elazığ’a aşkla hizmet ettiklerini ifade ederek, mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kazandırdıkları yatırımların, Elazığlıların teveccühleri ile yeni dönemde de artarak devam edeceğini vurguladı.