31 Mart Mahalli idareler Seçimleri için yoğun çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz, teşkilat üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, Hilalkent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 
HİLALKENT MAHALLESİ’NİN DE KARARI, ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI!
Başkan Şerifoğulları, Hilalkent Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Şerifoğulları’nı meşaleler ve “Büyük Başkan” sloganları ile bağrına basan vatandaşlar, yeni dönem için Şahin Şerifoğulları’na olan desteklerinin artarak devam edeceğini vurguladı. 
AK PARTİ GENEL MERKEZ SOSYAL POLİTİKALAR BŞK. YRD. ÖZ; “ELAZIĞ’DA EFSANE BELEDİYECİLİK DENDİĞİNDE AKLA, ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI GELİR”
Programda konuşan AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz; “AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan dendiğinde akla, eser ve hizmet siyaseti gelir. Belediyecilik dendiğinde akla, Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılındaki İstanbul ruhu gelir. Elazığ’da da efsane belediyecilik dendiğinde, imarı, estetiği, kültürü, sanatı ile akla Şahin Şerifoğulları gelir. Sayın Belediye Başkanımız 5 yıllık süreçte, 116 projeyi hayata geçirdi. Yeni dönemde de çok kıymetli projelere imza atacak. Elazığ’a yaptıkları için Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
İL BAŞKANI YILDIRIM; “ŞAHİN BAŞKANIN YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR”
AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve teşkilatlarımızla birlikte hiç bir zaman yapamayacaklarımızın sözünü vermedik. Söz verdiğimizde de her zaman arkasında durduk. Şahin Başkanım 5 yıllık süreçte kendisini ispatladı. Yeni dönemde kendisini daha yüksek bir oyla yeniden Belediye Başkanı yapabilmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Kendisinin, yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Ona güveniyoruz ve arkasındayız.” diye konuştu.
MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI; “ŞERİFOĞULLARI’NA, VADETTİĞİ PROJELERDEN FAZLASINI YAPTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı; “Son 5 yıllık süreçte, Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na, verdiği sözlerin neredeyse tamamını tuttuğu için ve vadettiği projelerden fazlasını yaptığı için teşekkür ediyorum. AK Parti’yi diğer siyasi hareketlerden ayıran en önemli özellik, verdiği sözleri tutan siyasi bir parti olduğu gerçeğidir. İstanbul’da yarı zamanlı, Ankara’da verdiği sözlerin ancak %10’unu gerçekleştiren Belediye Başkanları var ama Elazığ’da, verdiğin sözlerin neredeyse tamamını yerine getiren bir Belediye Başkanı var.” ifadesinde bulundu.
MİLLETVEKİLİ PROF. DR. KELEŞ; “BAŞKANIMIZIN YENİ DÖNEMDE YAPACAĞI PROJELERİ GÖRÜNCE HEYECANLANDIM”
AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Belediye Başkanımız yeni dönemde yapacaklarını bizlerle paylaştı. Projeleri görünce çok heyecanlandım. Çünkü ben biliyorum ki Şahin Başkan 31 Mart’ta yeniden Belediye Başkanımız olacak. Bizler de şehrimizin önünü açacak projelere hep birlikte destek olacağız. Bizler her zaman, teşkilatlarımızla birlikte Şahin Başkanın arkasında olacağız.” dedi.
AK PARTİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BŞK. YRD. METİN BULUT; “ELAZIĞ AŞKIYLA YANAN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR”
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut; “5 yıl önce Elazığ, Şahin Başkanımıza kefil olarak büyük bir emaneti teslim etti. O emanetin hakkını veren güzel Başkanımıza, yüzümüzü ak ettiği ve göğsümüzü kabarttığı için teşekkür ediyorum. Sizi çok seven, gece gündüz Elazığ aşkıyla yanan bir Belediye Başkanımız var. İşte biz bu emaneti 31 Mart’ta sizlere teslim edeceğiz. Elazığ, Şahin Başkanımızı 31 Mart’ta çok güçlü bir destekle yeniden Belediye Başkanı seçecek. Başkanımızın çıraklık döneminde, ustaca görev yaptığına şahidiz. Şimdi ise kalfalık dönemini hayal dahi edemiyoruz. Yeni dönemde Elazığ inşallah şaha kalkacak.” şeklinde konuştu.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “TEK HEDEFİMİZ, SEVDALISI OLDUĞUMUZ BU ŞEHRİN KALKINMASINA KATKI SUNMAK”
5 yıldır mahalle ayrımı gözetmeden Elazığ’ın her köşesine hizmet götürdüklerini dile getiren AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “AK Parti, ülke yönetiminde olduğu gibi yerel yönetimlerde de devrim yapan bir parti. Yerel yönetimlerdeki dev dönüşüm, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla başladı. 2004 yılından itibaren de Türkiye’nin büyük bir bölümü AK Belediyecilikle tanıştı. AK Parti Belediyeciliği, hizmet, eser ve insanı merkeze almak demek. Bizler de Cumhurbaşkanımızdan aldığımız feyz ile aziz şehrimizde 5 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürütüyoruz. Tek hedefimiz, sevdalısı olduğumuz bu şehrin kalkınmasına katkı sunmak.” ifadesinde bulundu.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ELAZIĞ’I BÖLGENİN MARKA ŞEHRİ HALİNE GETİRECEĞİZ”
Yeni dönemde çok daha iddialı olduklarını dile getiren Başkan Şerifoğulları; “2019 yılından itibaren şehrimizin her köşesine yatırımlarımız ilmek ilmek işledik. Hilalkent Mahallemizde de, çocuklarımız için spor tesisi ve 3 adet yeni park yaptık. Mahallemizdeki yeşil alanları artırdık ve daha birçok hizmeti mahallemizle buluşturduk. Artık yeni bir döneme giriyoruz. Bu dönem de çok daha iddialıyız. Yeni dönemde Elazığ Yüzyılı başlasın diyoruz. Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu sloganıyla 11 proje başlığı belirledik. Kentsel dönüşümden, çevre ve şehirciliğe, istihdamdan kültür ve sanat, aile, kadın ve çocuktan gençlik ve spora kadar her alanda Elazığ’a çok kıymetli projeler kazandıracağız. Sizlerin desteği, teşkilatımızın gücü yanımızda olduğu sürece inşallah Elazığ’ı bölgenin marka şehri haline getireceğiz. Hilalkent Mahallesi’nden çok güçlü bir destek istiyoruz.” diye konuştu. 
Başkan Şerifoğulları; AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan ve teşkilat üyeleri ile birlikte, Ulukent Mahallesi’nde ikamet eden Ünalan ailesi ile de bir araya geldi.