Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Yerel Seçimleri manifestosunu açıklaması ve AK Parti aday tanıtım toplantısının hemen ardından sahaya inen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, resmi ve özel kuruluşlar ile STK ve odaları ziyaret etmeye, esnaf ve vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI KURUM PERSONELLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Şerifoğulları temaslarının ilk durağında, Elazığ Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personelle bir araya geldi. Şerifoğulları; “Göreve başladığımız günden bu yana her bir hizmetimizde emeği olan birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek kolaylıklar diledik. Şehrimiz için gösterdikleri üstün gayretten dolayı, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

SGK İL MÜDÜRÜ ERMAN’A ZİYARET 

Ziyaretlerinde AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan ve AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şahin Şerifoğulları, Elazığ Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. SGK İl Müdürü Sıtkı Erman ve kurum çalışanları ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, misafirperverliklerinden ve hoşsohbetlerinden dolayı İl Müdürü Erman’a teşekkür etti.

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ASKON’DA

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları son olarak, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Elazığ Şubesi’nde, ASKON Şube Başkanı Abdullah Çınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluştu. Dernek faaliyetleri hakkında istişarelerin gerçekleştiği ziyarette konuşan ve Başkan Şerifoğulları’na başarı temennisinde bulunan ASKON Şube Başkanı Çınar; “Başkan Şahin Şerifoğulları’nın bundan önce şehir için yaptıkları belli. Bundan sonra da inşallah aynı düstur ve aynı çalışmalarla Elazığ’a daha değer katarak hizmet etmeye devam eder. Rabbim, kendilerinin yardımcıları olsun.” dedi.

 

“ELAZIĞ’IMIZI BÖLGEDE LİDER BİR İL KONUMUNA GETİREBİLMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ DURMAYACAĞIZ”

5 yıllık süreçte üretilen hizmetlerin tamamında Elazığ’ın ihyası, imarı ve günümüz modern şehircilik uygulamalarının yer aldığını söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; tevazu, samimiyet ve gayretle bundan sonra daha da önemli projelere imza atacaklarını ifade etti. Başkan Şerifoğulları; “31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmalarımız çok yönlü sürüyor. Bugün de şehrimiz için üstün gayret gösteren mesai arkadaşlarımızla bir araya geldikten sonra, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Sayın Mehmet Sıtkı Erman ve kurum çalışanlarını ziyaret ettik. Daha sonra ASKON Elazığ Şube Başkanı Sayın Abdullah Çınar ve Yönetim Kurulu Üyelerine faaliyetlerinde başarılar diledik. 

 

Doğudan batıya, güneyden kuzeye aziz şehrimiz Elazığ’ımızın her köşesine adım atarak, vatandaşlarımızın her birine ulaşıp, her şeyden önce kıymetli hemşehrilerimizin dualarını alarak, rızalarını kazanmaya talibiz. 5 yıllık süreçte gece gündüz demeden çalışarak Elazığ’ımız için ürettiğimiz, hayata geçirdiğimiz yatırımları tek tek anlatıyoruz, bu şehre olan sevdamızı dile getiriyoruz. Elazığlı kadirşinastır, merttir, vefakardır. Yapılan hizmeti de görür, emekleri de takdir eder. Sahada vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde, 5 yılda Elazığ’a kazandırdıklarımızı görüp bizlere teşekkür etmeleri, yoğun çalışmalarımızın, gayretlerimizin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Kıymetli hemşehrilerimizden Elazığ’ımıza hizmet için ikinci 5 yıl için destek istiyoruz. Onların teveccühleriyle bu kutlu yolculuğumuzda sadece aziz şehrimizin ihyası için daha çok çalışacağız, insan odaklı hizmet anlayışıyla ve ihtiyaçlara cevap veren yeni projelerimizle Elazığ’ımızı bölgede lider bir il konumuna getirebilmek için gece gündüz durmayacağız. Daha yapacak çok işimiz var.” dedi.