AK KADINLAR, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NI ALKIŞLARLA KARŞILADI
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için temaslarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’daki yoğun temaslarına devam ediyor. Başkan Şerifoğulları ziyaretleri kapsamında ilk olarak, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda, AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve AK Kadınlar ile bir araya geldi. Alkışlarla karşılanan Başkan Şahin Şerifoğulları; “Yoldaşımız, gururumuz ve iftiharımız olan AK Kadınlarımız ile daima beraberiz. Hem sahada emekleriyle hem de her an dualarıyla, Elazığ’ımızı ve daha güzel yarınları; AK kadınlarımızla birlikte inşa edeceğiz.” ifadesinde bulundu. 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, BİNGÖLLÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ
Başkan Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Bingöl Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde Dernek Başkanı Ali Barhturmuş ve Bingöllüler ile buluştu.  


BARHTURMUŞ; “5 YIL İÇERİSİNDE BİZ BAŞKAN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NDAN RAZIYIZ”
Başkan Şerifoğulları’nı dernekte ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Ali Barhturmuş; “Şahin Başkanımızın 5 yıl boyunca Elazığ’a çok önemli hizmetleri oldu. 5 yıl içerisinde biz kendisinden razıyız, Allah da kendilerinden razı olsun. Başkanımızdan beklentilerimiz daha yüksek olacak, çünkü artık ustalık dönemi.” dedi.


BAŞKAN YILDIRIM; “HEP BERABER, GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise “Şahin Başkanımızın 5 yıllık görev sürecinde, bizler de ekip arkadaşlarımızla birlikte yardımcı olduk ve güzel şeyler yaptık. Bundan sonra da daha güzel şeyler yapılacağına inanıyorum. Siyasette önemli olan gönüllerde kalmaktır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Şahin Başkanımıza ikinci dönem için adaylık verilirken, bunun başka bir ifade biçimi de bir karşılığının olmasıdır. Hep beraber, bizler de gece gündüz çalışarak kendilerini yüksek bir oyla Belediye Başkanı yapacağız.” şeklinde konuştu.


“BELEDİYE BAŞKANIMIZ, FELAKETLERE RAĞMEN VADETTİKLERİNİ YERİNE GETİRDİ”
AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş de; “Bingöl’ün her zaman için Elazığ’da farklı bir yeri var. Şahin Beyi hepimiz çok iyi tanıyoruz. 24 Ocak ve 6 Şubat depremlerine rağmen Belediye Başkanımız, vadettiği projelerin %90’ını yerine getirdi. Bu çok zor bir işti. Bu bir başarıdır. Bize düşen görev davamız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için elimizden geleni yapmaktır.” ifadesinde bulundu.


“İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”
Her zaman Bingöllülerle birlikte olduklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Bingöl ve Elazığlılar, et ile tırnak gibi. Rabbim, birliğimizi daim eylesin. 2019 Yerel Seçimleri'nden önce Elazığ’ı kalkındırma adına çok kıymetli projeler hazırladık. Proje ekibimiz, şehrimizi çok iyi bilen insanlardan oluşuyordu. Bu projelerimizle o dönem sizlerin huzuruna çıktık. Hemşehrilerimizin teveccühü ile aziz şehrin Şehrül Emin makamına layık görüldük. Göreve başlar başlamaz önce deprem, ardından pandemi süreci ve bu sürecin dünyaya getirdiği ekonomik daralma ile 6 Şubat depremiyle karşı karşıya kaldık. Hiçbir bahanenin ardına sığınmadık. Şehrimizin altyapı sorununu çözeceğiz dedik ve bu yatırımımızda %50 civarında gerçekleşme oranına ulaştık. Elazığ’ımıza çok kıymetli 2 tane meydan kazandırdık. Uzun yıllardır konuşulan Fuar ve Kongre Merkezi konusunda çalışmalar gerçekleştirerek hizmete sunduk. Engelsiz Yaşam Merkezi'mizi ve Şehirler Arası Otobüs Terminali'mizi şehrimize kazandırdık. Harput için çok kıymetli çalışmalar ve yatırımlar gerçekleştirdik. Şehrimizin batısına ne yaptıysak daha fazlasını doğusuna yapma gayretinde olduk. Kent Köy yatırımımızı hayata geçirdik. Doğukent, Ulukent Kırklar, Sanayi ve Salıbaba Mahallelerimiz için yeni bir yaşam alanı oluşturduk. Spor Köyü projemiz, spor tesisi çalışmalarımız da son aşamada. Bizler, şehrimizin her noktasına AK Belediyeciliği ilmek ilmek işlemek için çalıştık. 31 Mart akşamına kadar kapı kapı çalışıp gönüllere gireceğiz. Elazığ’ımıza değer kazandıran eserlerimizi, geleceğe taşıyacak projelerimizi anlatma gayretinde olacağız. Bizi şehrin Şehrül Emin makamına yeniden layık görürseniz, Allah nasip ederse ilk günkü aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu. 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, FİLİSTİN TEMALI SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
Başkan Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra, Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve KADEM iş birliği ile “Masumların Sessiz Çığlıkları” isimli Filistin temalı sergi açılışına katıldı. Açılışa, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı. Elysium Park AVM’de gerçekleştirilen sergide, İsrail tarafından Gazze’de çocuklara ve kadınlara yönelik gerçekleştirilen soykırım eserlerle anlatıldı. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Ardından Elysium Park AVM’de faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla buluşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ilgi ve sevgi ile karşılandı. Başkan Şerifoğulları ile fotoğraf çektiren esnaf ve vatandaşlar, Yerel Seçimler için başarı temennisinde bulundu. Başkan Şahin Şerifoğulları; “Esnaf ve vatandaşlarımızın sohbetlerine ortak olduk. Bizleri, samimi muhabbetleri ile karşılayan esnaflarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kendilerinin destekleriyle şehrimizin değerine değer, güzelliğine güzellik katmaya devam edeceğiz.” ifadesinde bulundu. Başkan Şerifoğulları’na ziyaretinde, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.