Yerel Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, şoför esnafları ile buluştu, talepleri dinledi ve destek istedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na ziyaretlerinde AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, DESTEK İSTEDİ

Başkan Şerifoğulları, Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman ve beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Fethi Sekin Şehir Hastanesi taksi durağındaki şoför esnaflarını ziyaret etti. Esnafların taleplerini dinleyen Başkan Şerifoğulları, 5 yıllık görev süresinde yatırıma dönüştürdüğü projeleri ve yeni dönem için Elazığ’a kazandırmayı hedefledikleri projeleri tek tek anlattı, destek istedi.

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “BİZLER, SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ DE İHMAL ETMEDİK”

Daha sonra Doğukent Minibüs Durağı'ndaki şoför esnafları ile buluşan Şerifoğulları, “Biz bu şehirde 100’ün üzerinde projeyi hayata geçirdik. Her projemiz şehrimize değer kattı. Eser ve hizmet belediyeciliğinin yanında bizler sosyal belediyeciliği de ihmal etmedik. Yaşadığımız deprem ve pandemi ile birlikte işgaliyelerin alınmaması gündemimize geldi. Depremden sonra vatandaşlarımızdan su ve ulaşım ücreti almadık. Esnaflarımıza çeşitli destekler sunduk. Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata ve eğitime kadar her alanda gerçek belediyeciliği hissettirmeye çalıştık. Her mahallemizde bir eser bıraktık. 31 Mart akşamına kadar da çalışacağız. Sizlerden destek istiyoruz. 5 yıl boyunca yine ve yeniden aynı samimiyetle hizmetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.