BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI SANAYİ MAHALLESİ’NDE
Her fırsatta muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla buluşan Başkan Şahin Şerifoğulları, bir yandan Elazığ’ı geleceğe taşıyacak yatırımları birer birer hayata geçiriyor, bir yandan da insanı merkeze alan belediyecilik anlayışına devam ediyor. Bu kapsamda dün Sarayatik ve Çarşı Mahallelerinde temaslarda bulunan Başkan Şerifoğulları, bugün AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte Sanayi Mahallesi’ni ziyaret etti. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SANAYİ MAHALLESİ MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ilk olarak Sanayi Mahallesi Muhtarı Adem Susalan’ı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, Sanayi Mahallesi hakkında Muhtar Susalan’dan bilgiler alırken, çalışmalarında başarılar diledi. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, daha sonra Sanayi Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnaf ziyaretinde bulunurken vatandaşlarla da bir araya geldi. İlgi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları esnafların ve vatandaşların taleplerini dinledi. Cuma Pazarı'nı ziyaret eden Başkan Şerifoğulları esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şahin Şerifoğulları,  cuma namazının ardından da halkla buluşmasına devam etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR
Öte yandan Cuma Pazarı'nda Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar ise her fırsatta kendileri ile bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

“AZİZ ŞEHRİMİZİN BUGÜNÜNE VE YARINLARINA DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Aziz şehir Elazığ’ı, vatandaşlarla birlikte inşa etmeyi sürdürdüklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Bulduğumuz her fırsatta muhtarlarımızla ve kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelerek, talepleri yerinde tespit edip, çözüm yollarını hep birlikte buluyor, aziz şehir Elazığ’ımızın geleceğini hep beraber inşa ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hayata geçirdiğimiz yatırımlarımızla ve projelerimizle şehrimizin bugününe ve yarınlarına değer katmaya devam ediyoruz. Gönül belediyeciliği ilkesi gereği hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda, Elazığ’ımızı daha iyi noktalara taşıyacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Bu kapsamda bugün de, Sanayi Mahallesi’nde muhtarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bizleri ilgiyle karşılayan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza her zaman yanımızda oldukları ve destekleriyle gücümüze güç kattıkları için teşekkür ediyorum.”dedi.