Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdari Seçimleri için Elazığ’daki ziyaretlerini sürdürüyor. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, BARO BAŞKANI AV. EFE VE AVUKATLARLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe ve Baroya bağlı avukatlarla bir araya geldi. Başkan Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra Elazığ Adalet Sarayı’ndaki çalışanları ziyaret ederek, kolaylıklar diledi.
 

“BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN, ÇOK MEMNUNUZ”
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Milletvekili Keleş ve İl Başkanı Yıldırım, Namık Çitçi Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaflara, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşan Başkan Şahin Şerifoğulları talepleri dinleyerek; “Bize güç veren, destek olan, dua eden esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” ifadesinde bulundu. “İnşallah başarılı olursunuz. Sizden çok memnunuz. Elazığ’a çok güzel şeyler yaptınız. Sizi seviyoruz.” diyen esnaf ve vatandaşlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

Başkan Şerifoğulları, Esnaf Ve Vatandaşlarla Buluştu

AK PARTİ, MHP HEYETİNİ AĞIRLADI  
Öte yandan AK Parti heyeti ile MHP heyeti, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nda bir araya geldi. Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Murat Aygen ve Ülkü Ocakları Başkanı Reha Talha Aygen’i ağırladı. 

Başkan Şerifoğulları, Esnaf Ve Vatandaşlarla Buluştu

TÜRK KIZILAY ELAZIĞ ŞUBESİ’NE ZİYARET
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları temasları kapsamında, Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte, Türk Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya ve yönetimini ziyaret etti. Türk Kızılay’ın faaliyetleri hakkında istişarelerin yapıldığı ziyaretin ardından Başkan Şerifoğulları; “Misafirperverliklerinden ve hoşsohbetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları, Esnaf Ve Vatandaşlarla Buluştu
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, MUHTARLARLA BULUŞTU
Başkan Şahin Şerifoğulları, muhtarlarla da bir araya geldi. Şerifoğulları, Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun’un ev sahipliğinde, Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan, Kırklar Mahallesi Muhtarı Necati Doğan, Akçakiraz Yüzbaşı Mahallesi Muhtarı Fethi Arpa ve mahalle sakinleri ile buluştu. Başkan Şerifoğulları muhtarlar ve vatandaşların taleplerini dinledi.