TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ve TUYAD Genel Başkanı Hayrettin Özaydın ile bir araya gelen Başkan Havabulut, yaptığı görüşmelerde esnafların sorunlarını dile getirdi.

 

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Havabulut şu ifadelere yer verdi; "Esnaflarımızın sorunlarını çözmek için ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Sn. Bendevi Palandöken, Sn. Ömer Abdullah Karagözoğlu ve Sn. Hayrettin Özaydın ile bir araya geldik. Ayrıca TUYAD’ın organizasyonunda Bilişim Teknojileri Kurumu Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen uluslararası telekominasyon, haberleşme ve uydu internet sistemlerinin eğitim konferansına ve seminerine katıldık.

 

Görüşme sağladığımız ve cep telefonu sektöründe belli noktalarda sıkıntılar yaşayan esnaflarımız hakkında BTK Başkanı Sn. Ömer Abdullah Karagözoğlu'na da bilgiler verdik. Ben, katıldığımız programlarda ve gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizlere yakın ilgi gösteren kıymetli büyüklerime esnaflarım adına teşekkür ediyor, Elazığ esnafı için verdikleri mücadele için şükranlarımı sunuyorum."