Elazığ Sebze ve Meyve Komisyoncular Dernek Başkanı Rıza Gündüz’ü ziyaret eden Başkan Alan, sebze hali esnaflarının sorunlarını dinledi.

 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın her zaman yanlarında olması ve tüm sorunlarını çözme noktasında gayret göstermesinden dolayı memnuniyetini ifade eden Elazığ Sebze ve Meyve Komisyoncular Dernek Başkanı Rıza Gündüz, özellikle büyük AVM’lerin rüsumsuz ve KDV’siz ürün alıp sattığını ve bunun kendilerini ile bakkal ve manavları mağdur ettiğini dile getirerek çözümü noktasında destek istedi.

 

Esnaf, STK ve sektör ziyaretlerini aralıksız  sürdürdüklerini,  bu amaçla 14 gruptaki esnafların sıkıntılarını dinlemek için Sebze Haline geldiklerini ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan şunları söyledi: 

“Büyük AVM’lerin Sebze Halinden alışveriş yapmamasından dolayı esnaflarımızın sıkıntısı var. Bizler de esnaflarımızın bu sorun ve problemlerini aldık. Bu hususta Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ile  görüşerek  konuyu gündeme getirip çözümü noktasında  adımlar atacağız. Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu sorunla birlikte esnaflarımızı mağdur eden tüm sorunların çözümü için başkanımız ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla el birliği ile çaba sarf edeceğiz. 

 

Sizin sorunlarınız bizim sorunlarımız. Sizler, sorunlarınızın çözümü için bizleri seçtiniz ve yetki ile birlikle sorumluluk verdiniz. Bizlerin de bu sorumluluğumuz gereği sizlerin avukatlığınızı yapmak ve hakkınızı savunmak için elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapacağımızdan hiçbir şüphe ve tereddüttünüz olmasın. Bizleri kabul etmenizden dolayı Odam ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyor bol kazançlı günler diliyorum”