Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere Elazığ’a geldi. Bakan Işıkhan’ı havalimanında, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve İl Protokolü karşıladı. 
İlk olarak, Gazi Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Bakan Işıkhan vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından bir çay ocağında bir süre oturan Işıkhan, Elazığlılarla sohbet etti. Bakan Işıkhan sosyal medya hesabından; “Gazi Caddesi’nde AK Parti Elazığ teşkilatımızla birlikte güler yüzlü esnaf kardeşlerimize misafir olduk, sıcak çaylarıyla içimizi ısıttık. Ziyaretlerimiz sırasında bizlere gönül kapılarını açan Gakkoş kardeşlerimizle birlikte yürüyecek çok yolumuz var. Elazığ yine AK Parti diyecek, yine Sayın Şahin Şerifoğulları’nı seçecek inşallah.” paylaşımında bulundu.
Daha sonra Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen “Türkiye Yüzyılı’nda Çalışma Hayatı Buluşmaları Programı”na katılan Bakan Işıkhan, 24 Ocak 2020 ve 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen Elazığ’da devletin tüm organlarının üzerine düşen görevi yerine getirdiğini vurguladı. Elazığ’da TYP rakamının 750 olarak güncellendiğini belirten Bakan Işıkhan, 85 bine yakın vatandaşın İŞKUR aracılığıyla işe yerleştirildiğini dile getirdi. 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Pençe-Kilit Harekât Bölgesi'nde şehit olan kahraman askerimiz, Elazığlı P. Söz. Er Kemal Aslan'ın ailesini de ziyaret etti. 
Bakan Işıkhan’a ziyaretlerinde Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. 


 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “YENİ DÖNEMDE DE GERÇEK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Bakan Vedat Işıkhan’a temaslarında eşlik eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı aziz şehrimizde ağırlamaktan onur duyduk. İlk olarak Gazi Caddemizdeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, gönüllerine misafir olduk. Sayın Bakanımızı ve bizleri, sevgi ve muhabbetle karşılayan, kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarımız kapsamında bizlere güç veren, destek olan Saygıdeğer Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde 31 Mart akşamından sonra AK Belediyeciliğin AK hizmetleri bütün Türkiye’yi inşa etmeye devam edecek. Elazığ’ımızda da kıymetli hemşehrilerimizin teveccühleri ile göreve geldiğimizde bizler de gerçek belediyecilik anlayışı ile yolumuza daha emin ve güçlü adımlarla devam edeceğiz, Elazığ’ımızı kalkındırmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.