Bu Dönemin Ruhu Sosyal Belediyeciliktir…
MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Murat Aygen, her seçim döneminin bir ruhu olduğunu, bu dönemde ise sosyal belediyecilik hususunun içinden geçilen zor ekonomik şartların bir gereği olarak öne çıktığını belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı ve Türk Dünyası Lideri Dr. Sayın Devlet Bahçeli’nin 2023 yılı ortalarında ilan ederek Türkiye genelinde startını verdiği ‘Üretken Belediyecilik’ ile Türkiye genelindeki tüm seçim bölgelerinde bu hedef doğrultusunda ilin ihtiyaç ve toplumun beklentilerine cevap verecek şekilde Sosyal Belediyecilik hizmetleri öncelikli olmuştur. 
Biz de bu doğrultuda konusunda uzman Ar-Ge Ekibimizle ilimizin tüm sosyal gruplarının sorun ve beklentilerini karşılayacak düzeyde çok değerli projeler hazırladık. Özellikle Sosyal Belediyecilik alanındaki projelerimizle şehrimizin kangrene dönenen işsizlik problemini en aza indirmeyi hedefliyoruz. İstihdamla birlikte yine şehrimizde alt gelir grupları için çok önemli olan sosyal konut projesi de Elazığ adına tarihi bir adım olacaktır. 
Bununla birlikte 40 bin alt gelir grubunda yer alan ailelere verilecek olan Hilal Kart ile çocuk bezinden mamaya, sütten temel gıda maddelerine, ayda 2 kg et desteğinden, kırtasiye yardımına kadar tüm ihtiyaçlar bu kart üzerinden karşılanacaktır.
Bu projelerle ilgili daha detay bilgileri kamuoyumuzla ve vatandaşlarımıza geniş kapsamlı şekilde açıklayacağız. Ancak halkımızın sosyal belediyecilik anlamında Milliyetçi Hareket Partisi olarak 31 Mart 2024 itibarı ile neleri yapacağımızı bilmesi adına sadece başlıklar itibarı ile paylaşmak istiyorum. Bu projelerimizin tanıtımını çok yakında lansman programı ile tüm detayları ile paylaşacağız. Bu Aziz şehri tüm kaynak ve potansiyelleriyle ayağa kaldırmaya hazırız, kararlıyız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin 31 Mart seçimleri sonrasında Elazığ’da uygulayacağı 
Sosyal Belediyecilik Projeleri:

1-    3 Bin Aileye Sosyal Konut Projesi
2-    Yoksullukla Mücadele Projesi 
3-    40 Bin Aileye Hilal Kart Projesi
4-    Ulaşım Desteği Projesi
5-    Su Yardımı Projesi
6-    İhtiyacın Askıda Projesi
7-    Sabah Akşam Bir Sıcak Çorba
8-    Mesleğim İşim Olsun Projesi
9-    Bir Ülküm Bir Fikrim Var Projesi