Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Elazığ’ı karış karış gezmeye, gönüllere girmeye devam ediyor. Başkan Şerifoğulları bu kapsamda, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Aksaray Mahalle Muhtarı Özcan Bal ile birlikte, Aksaray Mahallesi Atatürk Spor Salonu’nda vatandaşlarla bir araya geldi. 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, “ELAZIĞ SENİNLE GURUR DUYUYOR” SLOGANLARI İLE KARŞILANDI
Başkan Şerifoğulları, salon dışında vatandaşların sevgi seli ve “Elazığ seninle gurur duyuyor” sloganları ile karşılandı. Yoğun ilgi ve kalabalıktan dolayı salona girmekte zorlanan Başkan Şahin Şerifoğulları, “Büyük Başkan” tezahüratları eşliğinde dakikalarca alkışlandı. Başkan Şerifoğulları, Aksaray Mahalle sakinlerinin sevgi gösterilerine memnuniyetle karşılık verirken, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. 


BAL; “AKSARAY MAHALLESİ’NE YAPILAN HİZMET VE YATIRIMLARINDAN DOLAYI, BAŞKANIMIZ ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Organizasyonun ev sahipliğini yapan Aksaray Mahalle Muhtarı Özcan Bal, Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’nın 5 yıllık görev sürecinde Aksaray Mahallesi’ne kazandırdığı yatırımlar için teşekkür ederek; “5 yıllık süreçte Belediye Başkanımız mahallemiz için önemli hizmetlerde bulundu. Bunlar yapılırken 2 büyük deprem ve bir de pandemi yaşandı. Sayın Başkanımıza bu anlamda mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şerifoğulları’nın desteği ile mahallemize önemli yatırımlar yapılacak.” dedi.


MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI; “31 MART’TA YİNE, YENİDEN AK BELEDİYECİLİK VE ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI DİYECEĞİZ”
Aksaray Mahallesi’nin kararını, Şahin Şerifoğulları’ndan yana verdiğini gördüklerini dile getiren Milletvekili Ejder Açıkkapı; “AK Parti hükümetleri liderimizle, AK kadrolarla beraber 21 yıldır Türkiye’nin her bir noktasına ayırt ekmeksizin hizmet ve yatırım kervanı oluşturdu. Elazığ’da da bu hizmet ve yatırımlarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Geçen 5 yıllık süreç içerisinde, verdiği sözlerin neredeyse tamamını gerçekleştiren, ayrıca verdiği sözlerin üzerine 23 adet ek projeyi yapan Şahin Şerifoğulları Başkanımıza sahip çıkacağınızı düşünüyorum. 31 Mart’ta yine, yeniden AK Belediyecilik ve Şahin Şerifoğulları diyeceğiz. Aksaray Mahallesi zaten bugün bunu, Elazığ’a ilan ediyor.” ifadesinde bulundu.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “BUGÜN GÖRÜYORUZ Kİ, AKSARAY MAHALLESİ KARARINI ÇOK NET BİR ŞEKİLDE VERMİŞ”
Mahalle sakinlerine yoğun ilgi ve sevgileri için teşekkür eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Elazığ’ımız, binlerce yıllık mazisi ile bir çok medeniyete ev sahipliği yapan kültürü, sanatı ve tarihsel birikimiyle kadim bir medeniyet merkezidir. Elazığ’ımız, hepimiz için ortak bir sevdadır. Bugün bu aziz şehrimizin güzel mahallesinde, siz değerli hemşehrilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bugün görüyoruz ki, Aksaray Mahallesi kararını çok net bir şekilde vermiş. Allah hepinizden razı olsun.” dedi. 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “MAHALLE AYRIMI GÖZETMEDEN, ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNE AYNI HİZMETİ GÖTÜRDÜK”
Mahalle ayrımı gözetmeden Elazığ’ın her bir noktasına hizmet seferberliği gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Şerifoğulları; “Önce Elazığ depremi, daha sonra pandemi süreci ve ardından asrın felaketi. Yaşadığımız felaketlere rağmen biz, sizlere söz vermiştik ve hiçbir bahanenin ardına sığınmayacağız demiştik. Şehrimizin her noktasına adil bir şekilde hizmet götüreceğiz diyerek, gece gündüz demeden hizmet seferberliği oluşturduk. Elazığ’ımıza bir değil, 2 tane meydan kazandırdık. Otopark problemi sorununu asgariye indirecek otoparklar kazandırdık. Kapalı Çarşı, Bakırcılar Çarşısı ve Saray Cami çevresindeki dükkanlarımızın cephe iyileştirilmesi ve sokak sağlıklaştırması çalışmasını gerçekleştirdik. Aksaray ve Hicret Mahallelerimizin arasındaki bölgede Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminalimizi inşa ettik. Yıllardan beri konuşulan Fuar ve Kongre Merkezimizi şehrimize kazandırmak bizlere nasip oldu. Engelsiz Yaşam Merkezimizi hizmete sunduk. Basın Müzesi, Hoca Hasan Hamamı, Belediye Konuk Evi, Kürsübaşı Müzesi, Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası ile birlikte Harput’umuzun değerine değer kattık. Harput’un imar sorununu çözüme kavuşturduk. Kent-Köy’ümüzü inşa ederken, Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba Mahallelerimize rekreasyon ve yürüyüş alanları, çocuk oyun parkları ve spor tesisleri kazandırdık. Spor Köyü projemiz ve Spor Tesisi Projelerimiz sürüyor. 5 yıllık süreç zarfında mahalle ayrımı gözetmeden, şehrimizin her köşesine aynı hizmeti götürdük. Aksaray Mahallemizde de önemli yatırımlarımız oldu. Depremin ardından yapılması planlanan spor salonunun Aksaray Mahallemize yapılmasını istedik. Atıl olan alanın, mesire alanına dönüşümünü sağladık. Aksaray Mahallemizin girişini bulvara çevirdik. Çevre yolu bağlantısını gerçekleştirdik. Biz bu hizmetleri tek başımıza yapmıyoruz. Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve bizlerin yol arkadaşı olan muhtarlarımızla birlikte yapıyoruz. Burada, mahallesine sevdalı olan bir muhtarımız var.” diye konuştu.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “İLK GÜNKÜ AŞLA ÇALIŞARAK, BÜTÜN MAHALLELERİMİZİ HİZMETLERİMİZLE DONATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
31 Mart akşamına kadar kapı kapı gezerek, girmedik gönül bırakmayacaklarını vurgulayan Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları; “Bizler, şehrimizin her noktasına AK Belediyeciliğin AK hizmetlerini ilmek ilmek işlemek için gayret ettik. 5 yılın sonunda sizlerin desteği, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Belediye Başkan Adayı olarak huzurlarınıza çıktık. 31 Mart akşamına kadar Milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla ve bu şehre gönül vermiş gönüldaşlarımızla kapı kapı, sokak sokak gezeceğiz, girmedik gönül, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte, şehrimize çağ atlatacak projelerimizi anlatacağız ve kıymetli hemşehrilerimizin desteğini isteyeceğiz. Bizleri tekrar bu aziz şehrin Şehrül Emin makamına layık görürseniz, ilk günkü aşla çalışarak, bütün mahallelerimizi hizmetlerimizle donatmaya devam edeceğiz. Coşkulu karşılamanızdan ve bizlere verdiğiniz destekten dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” ifadesinde bulundu.