AK Parti Karakoçan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve teşkilat mensupları katıldı.

Ak Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir ile Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, İlçe teşkilatı belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

YILDIRIM: “EKREM İMAMOĞLU HAKKINDA VERİLEN YARGI KARARININ MUHATABI DEĞİLİZ”

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen yargı kararının muhatabı olmadıklarını söyledi.

Yıldırım, “3 gün önce İstanbul Belediye Başkanı ile ilgili yargı tarafından verilmiş bir karar var. Altını çok kalın çizerek söylüyorum ne o belediye başkanını küfür ve hakaretleri bizim muhataplığımız ne de yargının ona vermiş olduğu ceza bizim muhataplığımız. Biz konunun muhatapları değiliz. Biri birilerine küfretmiş, hakaret etmiş yargıda bunun cezasını kesmiş bu bizi ilgilendiren bir şey değil. Bunun üzerinden mağduriyet edebiyatı yapıp bizlere yüklenmelerine asla müsaade etmeyiz muhatabı biz değiliz kendi içinizde arayın. Çok ciddi kendi içlerinde oluşturdukları bir tiyatronun kısa bir bölümünü gördük. Sabırla, sükunetle sakin bir şekilde izlemeye devam edin bu tiyatronun içinden daha ne palyaçolar çıkacak ne oyunlar çıkacak biz onları hep birlikte göreceğiz” dedi.

 

YILDIRIM: “BİZİM LİDERİMİZ DE BELLİ KARARIMIZ DA BELLİ”

Yerli ve milli olduklarını ifade eden Başkan Yıldırım, muhalefeti eleştirdi.

Yıldırım, “Oyunun bir parçası babaları, büyük patronları Türkiye’deki dostlarıyla birlikte Erdoğan’ı indirme planları yapıyorlar ya o planın küçük bir parçası olarak Rifkin’i şimdi gönderiyorlar Türkiye’ye ya da danışman olarak verdiler. Kimi verirlerse versinler daha aylardır kendi aralarında Cumhurbaşkanımızın karşısına aday çıkaramadılar ne zaman çıkaracaklar onu da bilmiyoruz. Belki bu Saraçhane’deki darbeden sonra kendi aralarında yeni bir savaşın muhatabı olacak orası da bizi ilgilendirmiyor. Hatta 6’sı birlikte birleşsinler topu gelsin, önemli değil. Bizim liderimiz de belli kararımız da belli. Cumhur İttifakı ile kararımızı vermişiz biz liderimiz belli” dedi.

BALIK: “ORTADA BİR MAĞDURİYET YOK, HAKİMLERİN VERDİĞİ BİR KARAR VAR”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Ekrem İmamoğlu’na verilen yargı kararıyla mağduriyet yaşatılmaya çalışıldığını söyledi.

Balık, “Ortada bir mağduriyet yok, ortada hakimlerin verdiği bir karar, bir küfür ve hakaret var ve bunun hiçbir tarafında AK Parti hükümeti yok. Burada bir mağduriyet yok, bir mağduriyette siz çak çak yapanları gördünüz mü, 2 yıl ceza aldı diye birbirine sarılıp da çak yapıp bir mutlulukla kutlayanları gördünüz mü?. Ya da çak çakcıları şak şaklayan bir topluluk gördünüz mü? Biz Cumhurbaşkanımızı ne çaklarla ne şak şaklarla yollamıştık, biz Cumhurbaşkanımızı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Erdoğan’ı hayır dualarıyla ve gözyaşlarıyla hapishaneye yollamıştık. O gerçek bir hikâyeydi, kurgu değildi. Başörtüsünün sorununu biz çözdük dedikleri başörtüsü sorununu kanuna bağlayalım dediklerini yemediği gibi. Bu ülkede başörtüsü sorunları Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde çözüldü bunun önünde kanuni bir yasak yoktu zaten. Yönetmeliklerin koyduğu kendilerinin gerçekleştirdiği bir mazlumluk vardı bir yasak vardı ve binlerce yıl sürecek dedikleri bir 28 Şubat vardı ama Sayın Cumhurbaşkanımız hakikaten bir kaos çıkarmadan mağduriyetlerin hepsini önledi ve Allah’a çok şükür ben mecliste başörtüsü ile yemin edebilen bir milletvekili olabildim ” ifadelerini kullandı.

BALIK: “TÜRKİYE’NİN YENİ YÜZYILINI İNŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sermin Balık, 2023 seçimlerine vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Türkiye’nin yeni yüzyılını inşa etmeye devam edeceklerini söyledi.

Balık, “Ramak kaldı, Allah’ın izniyle Türkiye’nin yeni yüzyılında yine yeniden AK Parti ile Sayın Cumhurbaşkanımızla biz büyümeye, Türkiye’nin yeni yüzyılını inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.