Ak Parti Elazığ Kadın Kolları teşkilatı tarafından yeni üyelerin ve teşkilat mensuplarının katılımı ile "Biriz, Beraberiz Türkiye Yüzyılı'nda Hep Birlikteyiz" temasıyla düzenlenen program yoğun katılımla gerçekleşti.

Programa Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ilçe ve beldelerin belediye başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, iş insanı Veysel Demirci, Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. Cengiz Gülaç, akademisyenler, kamu görevlisi oldukları için Ak Parti’den milletvekili aday adaylığını resmi takvim  yayınlandıktan sonra açıklaması beklenen isimler, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Programda Ak Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Aralık ayı içerisinde en fazla üye yapan kadın kolları yönetim kurulu üyeleri Elif Gündüz ve Duygu Yabin'e hediye takdiminde bulundu.

YÜREKLERE SIĞMAYAN SEVGİ

Program sonrası açıklamalarda bulunan Ak parti Kadın Kolları başkanı Burcu Tüver, teşkilat mensuplarına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şu cümlelerle teşekkür etti:

 “Yüreklere Sığmayan Sevgi, Salonlara Nasıl Sığsın, En büyük teşekkürüm; 20 Yıldır Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın arkasında dağ gibi duran Elazığlı hemşehrilerimize.

Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, coşkumuzu daim etsin inşallah”

Programa teşkilat mensuplarının İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'a yaptıkları sürpriz damga vurdu. İş İnsanı Veysel Demirci’nin de katkılarıyla Ak Parti Elazığ yeni il binasının mülkiyetinin alındığı duyuruldu.

Ak Parti binasının partinin tüzel kişilik mülkiyetine geçmesi için büyük bir çaba gösteren İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'a teşkilat üyeleri tarafından plaket takdim edildi.