SİYASET
Giriş Tarihi : 28-11-2022 15:28

AK Parti Ağın ve Keban İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti İl Başkanlığı, Ağın ve Keban İlçe Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ana muhalefeti eleştirdi.

AK Parti Ağın ve Keban İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, ilçe danışma meclisi toplantılarına devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın ilk durağı Ağın oldu.

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım beraberinde Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve teşkilat mensupları ile birlikte Ağın’da partililerle bir araya geldi.

TAŞ: “GÖSTERİLEN İLGİ, HEYECAN VE COŞKUDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti Teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Cengiz Taş, Ağın ilçe danışma meclisi toplantısına yoğun katılımını olduğunu ifade ederek toplantının hayırlı olmasını diledi.

Taş, “Bugün Ağın İlçe Danışma Meclisi toplantımızı gerçekleştirmek üzere çok değerli teşkilat mensuplarımızla bir aradayız ben kendilerine bu toplantımıza göstermiş oldukları ilgi, heyecan ve coşkudan dolayı teşekkür ediyor toplantımızın başta Ağın İlçemize, AK Parti Teşkilatlarımıza, milletimize ve siyasi hayatımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

AĞIN: “AK PARTİ’DEN SONRA SİYASET NASIL DOĞRU BİR ŞEKİLDE YAPILIR GÖRDÜK VE SİYASETİ BU ŞEKİLDE SEVDİK”

AK Parti Ağın İlçe Başkanı Mehmet Ağın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyaseti sevdiren bir lider olduğunun altını çizdi.

Ağın, “Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere belki de hepimize siyaseti sevdiren lider oldu. AK Parti’den sonra siyaset nasıl doğru bir şekilde yapılır nasıl dürüst yürekli insanlarla yapılır gördük ve siyaseti bu şekilde sevdik. Ağın İlçe Teşkilatı için partilerimizden kimlerin aday olacağı ismi çok önemli değil partimiz kimi aday gösterirse göstersin her aday bizim için bir Recep Tayyip Erdoğan’dır diyeceğiz adaylarımıza canla başla sahip çıkacağız. Biran olsun ciddiyetten ayrılmadan disiplinli bir şekilde çalışarak, daha çok çalışarak partimizi ilçemizde en iyiye ülkemizde ise yeniden iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: “ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN CUMHUR İTTİFAKI İLE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Cumhur ittifakının önemli bir ittifak olduğunu vurgulayan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 6’lı masayı eleştirdi.

Yıldırım, “Cumhur ittifakı gerçekten hem bizim için hem de ülke için çok önemli bir ittifaktır. Biz öyle belli pazarlıkla bir araya gelen iki siyasi parti ve liderleri değiliz hiçbir şart koşmadan gelecekle ilgili hiçbir vaatte bulunmadan ve bir paylaşım içine düşmeden bunlar çok önemli cümleler sadece ve sadece ülkenin bekası ve menfaatleri için ülkenin geleceği için cumhur ittifakı ile yol yürümeye devam ediyoruz. Millet İttifakı ama çok farklı bir ittifak.

Uzun bir süredir pazarlıklar yapılıyor masaya oturma sandalyenin yeriyle ilgili bile pazarlık yapılıyor. Daha da önemlisi bu ittifak aylardır belki de 1 yıla yaklaştı daha bir adayını çıkaramadı. Bizim adayımız ilk günden belli ve buna cumhur ittifakımızın diğer ortağı olan Sayın Devlet Bahçeli’de aday belli, karar net dedi. Dolayısıyla biz bu kadar dik ve bu kadar net bir duruş sergilerken karşımızda bu duruşu hiçbir şekilde gösteremeyen altılı ittifaklar görüyoruz. Tek bir dertleri var Cumhurbaşkanını bulunduğu yerden indirmek siz bunu siyaset veya seçim itibariyle indirebileceksiniz buyurun sandıklar 2023’te de geliyor ama yok sizin başka hesaplarınız varsa merdiven altı imalatlarınız varsa ve geçmişten beri beslenmeye çalıştığınız bir takım şer odaklarıyla birlikte onu indirmek gibi bir niyetiniz varsa kusura bakmayın önce Allah buna izin vermeyecek sonrada biz yol arkadaşları olarak buna asla müsaade etmeyeceğiz.

Özellikle ana muhalefetin bize saygısı yok yalan makinası her gün bir şey üretiyor. Oysa mevcut iktidar şunları yapıyor yaptı ama şunları da eksik bıraktı dolayısıyla o eksik bıraktıklarından dolayı biz iktidara geldiğimiz de bunları yapacağız desek eyvallah bizde ev ödevimizi çalışırdık giderdik biz bunları niye yapmadık derdik. Ama inanın bunların hiç birinden bahsetmediler sadece Erdoğan düşmanlığı üzerinden. Kusura bakmayın mekanın sahibi belli Cumhurbaşkanı yerinde inşallah 2023’te de devam” dedi.

AdminAdmin