Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmaları kapsamında Elazığ’ı karış karış geziyor, vatandaşların taleplerini dinleyip, yaklaşan yerel seçimler için destek turlarını sürdürüyor.

Ziyaretlerinde, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Adem Şentürk’ün oğlu Eren Şentürk ile buluştu. Minik Eren’in 5. yaş gününü kutlayan Başkan Şerifoğulları daha sonra Elazığ eski Milletvekillerinden ve kanat önderlerinden Mehmet Tahir Şaşmaz ve vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞSPOR’A GÜÇ VERİYOR

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, TFF 3. Lig 2. Grup’un 20. haftasında Elazığ’da oynanan Elazığspor-Ergene Velimeşespor mücadelesini tribünden izledi. Her fırsatta bordo-beyazlı ekibe destek olmayı sürdüren Başkan Şerifoğulları, temsilcimizin 1-0’lık galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşadı. Şahin Şerifoğulları; “Geliyoruz! Ergene Velimeşespor’u 1-0 mağlup eden Elazığspor’umuzun futbolcularını ve teknik heyetini tebrik ediyorum.  Yolun sonu, şampiyonluk inşallah.” ifadesinde bulundu. Elazığspor bu galibiyetin ardından puanını 35’e yükseltti.

MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NI COŞKU İLE KARŞILADI

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Abdullahpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinleri tarafından büyük sevgi ve coşkuyla karşılandı. Vatandaşların coşkusuna, “Büyük Başkan” sloganları eşlik ederken Başkan Şerifoğulları Abdullahpaşa Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.

MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÇALIŞKAN; “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, MAHALLE AYRIMI GÖZETMEDEN ÇALIŞTI”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan; “Başkanımız, 5 yıl boyunca mahalle ayrımı gözetmeden çalıştı. Elazığlılar, kıymetli hemşehrilerimiz 5 yılda şehrimizin nereden nereye geldiğini çok iyi biliyor. Yeni dönemde de hemşehrilerimizin desteğiyle yine ve yeniden Şahin Şerifoğulları Belediye Başkanımız olarak seçilecektir, buna eminiz.” dedi.

KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜVER; “5 YIL İÇİN YENİDEN ONAY İSTİYORUZ”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver; “5 yıl için vatandaşlarımızdan yeniden onay istemek için buradayız. Abdullahpaşa Mahallemiz 31 Mart’ta Şahin Şerifoğulları’nın arkasında olduğunu gösterecektir.” dedi.

Abdullahpaşa Mahallesi De 'Yine, Yeniden Şerifoğulları' Diyor

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KÜRÜM; “ABDULLAHPAŞA MAHALLESİ, BAŞKANIMIZIN YANINDA”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm; “31 Mart akşamı Abdullahpaşa Mahallesi ve bütün mahallelerimiz hem AK Parti’nin, hem de Belediye Başkanımızın arkasında duracağından şüphemiz yok.” diye konuştu.

BAŞKAN YILDIRIM; “YİNE, YENİDEN; ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI”

Durmadan çalışacaklarını dile getiren AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “31 Mart akşamına kadar durmadan çalışarak, gönüllere girip gönüllerde kalıcı olacağız. Yine, yeniden değerli Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nı Şehrül Emin olarak güçlü bir şekilde yeniden Belediye Başkanımız yapacağız. Bizim bundan hiçbir endişemiz yok.” şeklinde konuştu.

Abdullahpaşa Mahallesi De 'Yine, Yeniden Şerifoğulları' Diyor

MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI; “ŞERİFOĞULLARI, BÜYÜK BİR FARKLA SEÇİMİ KAZANACAK”

Şahin Şerifoğulları’nın büyük bir farkla seçimi kazanacağını belirten Milletvekili Açıkkapı; “31 Mart akşamı sandıkları AK Parti ve Şahin Şerifoğulları diye patlatacağız. Bunu Abdullahpaşa Mahallesi de bugün işaret ediyor. Şahin Başkanım büyük bir farkla bu seçimi alacak inşallah. Kendisi 5 yıl boyunca her mahalleye ayrım yapmadan hizmet götürdü. Konuşulan bir çok konuyu 5 yılda çözüme kavuşturduk. Elazığ 5 yılda çok güzel yerlere geldi. Başkanımız hiç yapılmayan bir şeyi yaparak alt yapı projesini yatırıma dönüştürdü.” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ KELEŞ; “YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR”

Yeni bir dönemin başlayacağını vurgulayan Milletvekili Prof. Dr. Keleş; “5 yıllık zor bir süreçte Başkanımız vadettiği projelerin %90’ından fazlasını yerine getirdi. Bu emek ve enerjidir. Eminim ki 5 yıl sonra çok daha farklı projeler hayata geçirilmiş olacak. Yeni bir dönem başlıyor. İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve çalışkan Belediye Başkanımızla birlikte 31 Mart’tan sonra Elazığ’ımız için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Abdullahpaşa Mahallesi De 'Yine, Yeniden Şerifoğulları' Diyor

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “MAHALLE MAHALLE GEZEREK, GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Elazığ için önemli projeler hazırladıklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları; “Abdullahpaşalılar merttir, yiğittir, vefalıdır, misafirperverdir, vatanseverdir. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. 5 yıllık görev süremizde bir yandan insanı merkeze alan gönül belediyeciliği ilkesi ile hareket ederken, bir yandan da aziz şehrimize kıymetli yatırımlar kazandırdık. Bunları yaparken en büyük gücümüzün, hemşehrilerimizin bizlere vermiş olduğu destek olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Bu desteklerle, dualarla yolumuzda emin adımlarla ilerledik, vatandaşlarımız ve şehrimiz için gece gündüz çalıştık, hizmet ettik. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında kapı kapı, hane hane dolaşıp hemşehrilerimizle hemhal oluyoruz. Her gittiğimiz yerde bizlere gösterilen ilgi, sevgi ve coşku, ilk 5 yıllık süreçte doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor, yeni dönem için de daha güçlü daha emin adımlarla hizmet ve eser üretmemiz için bizleri kamçılıyor. Sizler için çok güzel projeler hazırlıyoruz. Şehrimizi ön sıralara taşıyabilmek için nitelikli projeler hazırlıyoruz. Bizlere yeniden teveccüh gösterirseniz bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bugün bizleri coşkuyla karşılayan ve destekleyen Abdullahpaşa Mahallemizdeki hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Durmadan, yorulmadan koşmaya, mahalle mahalle gezerek gerçek belediyeciliği anlatmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Elazığ Belediye başkanı Şerifoğulları daha sonra AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, İş İnsanı Zülküf Çobanoğlu ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Çobanoğlu’nu ziyaret etti.