11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının gelmesine artık sayılı günler kaldı.

Bu yıl deprem ve sel felaketlerinin gölgesinde geçireceğimiz Ramazan için deprem bölgelerine yapılacak yardımlar büyük önem arz ediyor.

Bu kapsamda Kovancılar ve Karakoçan Belediye Başkanları Hacı Akpınar ve Ayhan Akbaba önemli bir çalışma başlattı.

Hem Kocancılar hem de Karakoçan belediyeleri Malatya'da 250'şer kişiye iftar ve sahur yemeği sağlayacak . Bu sayede toplamda 500 kişinin ihtiyacı karşılanmış olacak.

BAŞKANLAR SOSYAL MEDYADAN DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

Yardımların sağlanabilmesi amacıyla hem Başkan Akpınar hem de Başkan Akababa sosyal medya hesaplarından destek çağrısında bulundu.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, şu ifadelerle destek istedi:

Kovancılar Belediyesi olarak deprem bölgelerinden biri olan Malatya ilimizde kuracağımız iftar çadırında 15 gün boyunca her gün 250 kişiye iftar ve sahur yemeği vereceğiz.

Bir sıcak yuvası ve mutfağı olmadan Ramazan ayına çadır ve konteyner kentlerde girecek olan depremzede kardeşlerimiz için vereceğimiz iftar ve sahur yemeklerine katkı sunmak üzere yurtiçi ve yurtdışında olan bütün Kovancılarlı hayırsever hemşehrilerimizi bu dayanışmaya davet ediyorum.

Kendi aramızda vereceğimiz iftar davetleri veya Mevlüt yemekleri yerine gelin orda bu en anlamlı hayırda birlikte olalım.

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba ise şunları kaydetti:

Karakoçan Belediyesi olarak deprem bölgesinde 15 gün boyunca her gün 250 kişiye iftar ve sahur yemeği vereceğiz.

Bir sıcak yuvası ve mutfağı olmadan Ramazan ayına çadır ve konteynır kentlerde girecek olan depremzede kardeşlerimiz için vereceğimiz iftar ve sahur yemeklerine, yurtdışında olan Karakoçanlılar başta olmak üzere tüm halkımızı bu dayanışmaya davet ediyorum.

Kendi aramızda vereceğimiz iftar davetleri veya Mevlüt yemekleri yerine gelin orda bu en anlamlı hayırda birlikte olalım.