Bağımsız Güç, Açık Destek

Elazığ'ın sevilen ve başarılı iş insanlarından Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ'ın yıllardır beklediği güçlü, bilgili ve cesur milletvekili profilini vatandaş nezdinde karşılarken daha şimdiden adım atmadık yer, dokunmadık dinamik bırakmadığı sahadan açık bir karşılık ve destek buluyor.

SİYASET - 14-04-2023 18:30

Tür­ki­ye’nin en önem­li se­çim­le­rin­den biri ola­rak gö­rü­len 2023 se­çim­le­ri için si­ya­se­tin en tem­po­lu geç­ti­ği il­le­rin ba­şın­da Ela­zığ ge­li­yor. Şeh­rin yıl­lar­dır talep et­ti­ği aday pro­fil­le­ri de yine bu seçim dö­ne­min­de sa­ha­ya inmiş du­rum­da. Özel­lik­le yıl­lar­dır şeh­rin açık ve net bir şe­kil­de aday ol­ma­sı­nı is­te­di­ği şeh­ri­mi­zin ba­şa­rı­lı iş in­san­la­rın­dan biri olan Prof. Dr. Ya­se­min Açık, ba­ğım­sız aday­lı­ğı­nı açık­la­ma­sın­dan kısa bir süre sonra sa­ha­ya indi.

ELA­ZIĞ’DAN “AÇIK” DES­TEK
Daha şim­di­den güçlü bir aday pro­fi­li­ni net bir şe­kil­de or­ta­ya koyan Ba­ğım­sız Mil­let­ve­ki­li Adayı Prof. Dr. Ya­se­min Açık, Ela­zığ’da açık ve net bir des­tek­le kar­şı­laş­mış du­rum­da. Sa­ha­ya in­me­si­nin ar­dın­dan daha şim­di­den ayak bas­ma­dık yer bı­rak­ma­yan Prof. Dr. Açık, adeta bir si­ya­set ve ne­za­ket dersi ve­rir­ken sa­ha­dan ciddi bir kar­şı­lık gö­rü­yor. Kısa bir seçim dö­ne­mi ger­çe­ği­nin bi­lin­cin­de olan Ba­ğım­sız Mil­let­ve­ki­li Adayı Prof. Dr. Açık, gö­re­ve ne kadar hazır ol­du­ğu­nu da şim­di­den gös­ter­miş du­rum­da.

YENİ BİR DÖNEM BAŞ­LI­YOR
Ela­zığ’da yeni bir dönem baş­la­ta­cak­la­rı­nı ve şeh­rin hak et­ti­ği nok­ta­ya gel­me­si için ça­lı­şa­cak­la­rı­nı açık­la­yan Ba­ğım­sız Mil­let­ve­ki­li Adayı Prof. Dr. Ya­se­min Açık, bu ka­ra­rın ar­ka­sın­da Ela­zığ­lı­la­ra duy­du­ğu gü­ve­nin ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek: “Bugün, siz­le­re ve şeh­ri­mi­ze hiz­met­te yeni bir dö­ne­mi yine siz­le­rin des­te­ği ve şe­ha­det­le­ri ile baş­la­tı­yo­ruz. Bugün, dün­den çok daha fazla des­te­ği­ni­ze ih­ti­ya­cı­mız var. Bugün iti­ba­riy­le Ela­zığ Ba­ğım­sız Mil­let­ve­ki­li Aday­lı­ğı baş­vu­ru­su­nu yap­mış bu­lun­mak­ta­yım. Bu ka­ra­rı­mı­zın ar­ka­sın­da tüm hem­şeh­ri­le­ri­mi­ze duy­du­ğum güven var. Bu ka­rar­la­rı­mı­zın ar­ka­sın­da siz var­sı­nız, şeh­rin ortak aklı ve vic­da­nı var” açık­la­ma­sıy­la aday­lı­ğı­nı du­yur­muş­tu.

BA­ŞA­RI EKİP İŞİDİR
Si­ya­se­tin en önem­li alt baş­lık­la­rın­dan olan “ile­ti­şim yö­ne­ti­mi” sü­re­ci­ni ve yıl­lar­dır Ela­zığ’da özel­lik­le ik­ti­dar ta­ra­fın­dan or­ta­ya ko­nu­la­ma­yan ka­mu­oyu oluş­tur­ma pro­fes­yo­nel­li­ği­ni sa­ha­ya in­di­ği ilk anda or­ta­ya koyan Prof. Dr. Açık, ba­şa­rı­nın bir ekip işi ol­du­ğu­nu sa­de­ce Ela­zığ’a değil tüm ül­ke­ye gös­te­re­rek, gö­re­ve hazır, Ela­zığ’ı, Ela­zığ’ın so­run­la­rı­nı ve çözüm öne­ri­le­ri­ni, şeh­rin en kıl­cal di­na­mik ve me­ka­niz­ma­la­rı­na bilen eki­biy­le şehre umut olu­yor.

VEKİL DEĞİL BAKAN PROFİLİ
Ela­zığ’ın Ba­ğım­sız Mil­let­ve­ki­li Adayı olan Prof. Dr. Ya­se­min açık geç­miş­te ba­ğım­sız ola­rak se­çi­len ve şehre büyük hiz­met­ler ka­zan­dı­ran isim­le­rin ara­sı­na kendi adını altın harf­ler­le yaz­dı­ra­bi­lecek bir po­tan­si­ye­li ol­du­ğu­nu ilk andan iti­ba­ren ka­mu­oyu­na is­pat­la­ya­rak şeh­rin has­ret ol­du­ğu vekil/bakan pro­fi­li­ni de net bir şe­kil­de kar­şı­lı­yor.

SİYA­SET­TE ALTIN ÇAĞ MI BAŞ­LI­YOR?
Şim­di­den ka­za­na­ca­ğı­na net bir gözle ba­kı­lan Mil­let­ve­ki­li Adayı Prof. Dr. Ya­se­min Açık’ın geç­miş­te şehir için or­ta­ya koy­du­ğu öz­ve­ri, şeh­rin is­tih­dam, ya­tı­rım ve ge­li­şi­mi­ne sağ­la­dı­ğı katkı Ela­zığ’ın en ücra kö­şe­le­rin­de bile ko­nu­şu­lur­ken or­ta­ya ko­nu­lan ça­lış­ma­la­rın yakın bir za­man­da si­ya­se­te de ta­şı­na­ca­ğı ger­çe­ği şehir in­sa­nı­na umut olu­yor.

SKM AÇI­LI­YOR
Ela­zığ’dan Ba­ğım­sız Mil­let­ve­ki­li olan Prof. Dr. Ya­se­min Açık’ın seçim ça­lış­ma­la­rı­nı yü­rü­te­ce­ği Seçim Ko­or­di­nas­yon Mer­ke­zi’nin (SKM) yeri de belli oldu. 16 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Ata­şe­hir Ma­hal­le­si Ulu­bey Bul­va­rı üze­rin­de (TOFAŞ Kav­şa­ğı, Mig­ros kar­şı­sı) "Güçlü Bir Ela­zığ için Bir­lik­te Ba­şa­ra­ca­ğız" slo­ga­nıy­la dü­zen­le­necek olan açı­lı­şa yoğun bir ka­tı­lım bek­le­ni­yor.

Günün Diğer Haberleri